Heymate ApS

Tips til at øge komforten i dit hjem

Indretning | Skrevet af Heymate ApS d. 25. september 2020

Når det kommer til at få mest muligt ud af ens bolig, og have en bolig, som man elsker at komme hjem til, så er der mange ting man kan gøre. Ude godt, men hjemme bedst er der vist et ordsprog, der lyder – men nogle gange er komforten i andre hjem bedre end i ens eget. Det hænder nogle gange at man er blevet for meget et vanedyr i sit eget hjem til at kunne se nogle af de mest åbenlyse fejl, som gør at komforten ikke er i tops. Derfor vil denne artikel gerne vise og give tre tips til ting man kan gøre i hjemmet for at øge komforten.

En god og behagelig seng er det vigtigste

Ens nattesøvn er vigtig. Det er vigtigt at man får den rette mængde søvn, og det er mindst lige så vigtigt at man ligger rigtigt når man sover. Mange sover gerne en tredjedel af ens dag væk, og det betyder også at en stor del af ens hverdag begår sig liggende i sengen. Derfor skal sengen være tilpasset ejeren. Hvis der er et sted, hvor man ikke skal gå på kompromis med noget som helst, så er det ens seng. Det gælder specielt den madras man vælger at lægge sig på. Der er mange madrasser at vælge mellem, men der er et madrasselskab ved navn Madrassnedkederen.dk, der specialiserer sig i at lave de bedste madrasser på markedet, så alles nattesøvn kan blive i top.

Er køkkenet optimeret til komfort?

Man kommer hjem fra en lang dag på arbejde, og det er tid til at lave mad. Man har måske endda et fysisk arbejde, så ens krop er træt og udkørt. Når man laver mad foregår det oftest stående, og det betyder, at kroppen skal holde sin form og gode positur for at holde sig sund og rask. Derfor er det også vigtigt, at køkkenet er tilpasset i højden. Hvis ikke det er det, kan man risikere at bruge mange timer i en dårlig arbejdsstilling. Så sørg for at have et køkken i arbejdshøjde.

Komfort handler også om belysning

En ting man ofte glemmer er at komfort også handler om lys, og hvor meget lys et rum har. Man kan med fordel have lys, der kan justeres, så man lettere kan have mindre lys om aftenen, hvor man er tættere på at skulle sove.

 

 

 Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerOm- og tilbygningTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingombygningopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrassetilbygningungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Læs artikel
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.