Heymate ApS

Tre måder at øge privatlivet i haven på

Hegn og hæk | Skrevet af Heymate ApS d. 26. juni 2020

Når det kommer til ens have har mange ofte problemer med at holde privatlivet i top. Dette skyldes, byområdet – selv i de små byer – er blevet mere kompakt og haverne er næsten forbundne. Dette gør at man som have-ejer kan have problemer med at holde sit privatliv i top, da fornemmelsen af at en nabo altid vil kunne se lige ind, er der. Der er heldigvis mange forskellige løsninger på dette problem, og i nedenstående artikel vil man kunne læse om tre måder, hvorpå man kan øge privatlivet på.

 

En færdighæk gør tricket

Det kan virke åbenlyst, men en hæk kan afskaffe alle problemer, når det kommer til privatlivet i haven. En tætpakket hæk gør det muligt for dig at gøre lige som det passer i haven uden at have en nabo kiggende med til hver eneste bevægelse. Problemet med hække er at det tager tid for at de vokser sig store nok til at kunne dække udsynet for naboerne, og derfor er det heldigt at det er muligt at få en færdighæk til en billig pris. En færdighæk er dyrere end en normal hæk, men den kan være prisen værd, da den med det samme vil udrydde ethvert problem.

 

En hegn kan også gøre tricket

Det siger også sig selv, men et hegn er en lige så hurtigt og effektiv måde at skærme for naboens udsyn til din have. Det er bare et spørgsmål om at hegnet er højt og tæt nok. Problematikken ved at have et hegn og en hæk for den sags skyld er at man skal kende specifikt sin grund. Dette skyldes, at hvis hækken eller hegnet overskrider din boligs grund, vil man kunne få problemer hos naboen. Dette er ikke ønsket, da ideen med hegnet eller hækken er at holde naboen ude og have privatlivet i top.

 

Solsejl og andre skærme

En anden ting, hvis man hverken ønsker hegn eller hæk på sin grund, da man kan lide åbenheden, vil man kunne dække sit privatliv en smule ind ved at anskaffe sig solsejl eller skærme på terrassen. Disse er super effektive ikke kun til at dække for sol og vind, men også for andre øjne, som skulle ødelægge privatlivet. Disse kan ofte fås billigt i trælaster eller større kæder, hvor man køber sit værktøj. Det kræver en smule opsætning og lidt håndværkersnilde, men det er et effektivt værktøj.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerOm- og tilbygningTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingombygningopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrassetilbygningungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Læs artikel
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.