Heymate ApS

Tre måder at øge privatlivet i haven på

Hegn og hæk | Skrevet af Heymate ApS d. 26. juni 2020

Når det kommer til ens have har mange ofte problemer med at holde privatlivet i top. Dette skyldes, byområdet – selv i de små byer – er blevet mere kompakt og haverne er næsten forbundne. Dette gør at man som have-ejer kan have problemer med at holde sit privatliv i top, da fornemmelsen af at en nabo altid vil kunne se lige ind, er der. Der er heldigvis mange forskellige løsninger på dette problem, og i nedenstående artikel vil man kunne læse om tre måder, hvorpå man kan øge privatlivet på.

 

En færdighæk gør tricket

Det kan virke åbenlyst, men en hæk kan afskaffe alle problemer, når det kommer til privatlivet i haven. En tætpakket hæk gør det muligt for dig at gøre lige som det passer i haven uden at have en nabo kiggende med til hver eneste bevægelse. Problemet med hække er at det tager tid for at de vokser sig store nok til at kunne dække udsynet for naboerne, og derfor er det heldigt at det er muligt at få en færdighæk til en billig pris. En færdighæk er dyrere end en normal hæk, men den kan være prisen værd, da den med det samme vil udrydde ethvert problem.

 

En hegn kan også gøre tricket

Det siger også sig selv, men et hegn er en lige så hurtigt og effektiv måde at skærme for naboens udsyn til din have. Det er bare et spørgsmål om at hegnet er højt og tæt nok. Problematikken ved at have et hegn og en hæk for den sags skyld er at man skal kende specifikt sin grund. Dette skyldes, at hvis hækken eller hegnet overskrider din boligs grund, vil man kunne få problemer hos naboen. Dette er ikke ønsket, da ideen med hegnet eller hækken er at holde naboen ude og have privatlivet i top.

 

Solsejl og andre skærme

En anden ting, hvis man hverken ønsker hegn eller hæk på sin grund, da man kan lide åbenheden, vil man kunne dække sit privatliv en smule ind ved at anskaffe sig solsejl eller skærme på terrassen. Disse er super effektive ikke kun til at dække for sol og vind, men også for andre øjne, som skulle ødelægge privatlivet. Disse kan ofte fås billigt i trælaster eller større kæder, hvor man køber sit værktøj. Det kræver en smule opsætning og lidt håndværkersnilde, men det er et effektivt værktøj.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøkkenhavekøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderensning af tagrendersagsstyringskillevægslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Heymate ApS
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Læs artikel
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Heymate ApS
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Læs artikel
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Heymate ApS
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Læs artikel
Gør et sikkert og godt køb af bolig i Aarhus
Heymate ApS
Gør et sikkert og godt køb af bolig i Aarhus
Læs artikel
Sådan får du dit hjem til at fremstå lækkert
Heymate ApS
Sådan får du dit hjem til at fremstå lækkert
Læs artikel
Bliv sommerklar i haven
Heymate ApS
Bliv sommerklar i haven
Læs artikel
Få et godt overblik over hele projektet med sagsstyring
Heymate ApS
Få et godt overblik over hele projektet med sagsstyring
Læs artikel
Derfor skal man have en advokat ved køb og salg af bolig
Heymate ApS
Derfor skal man have en advokat ved køb og salg af bolig
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.