Sådan får du dit hus til at se ud som nyt

Tag & tagrender | Skrevet af Denise d. 26. oktober 2020

Vind og vejr kan hurtigt få dit hus til at se gammelt og slidt ud, selv hvis det ellers generelt er i god stand. Udseendet gør meget, og hvis du også er træt af, at dit hus ligner noget der er løgn, så er der heldigvis nogle ting du kan gøre, som kan få dit hus til at skinne igen. Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at give dit hus en lille overhaling, det kræver blot lidt tid og omtanke, og så har du hurtigt et hus der ser ud som nyt igen. Læs videre her, og få nogle gode tips til hvad du kan gøre for dit hus, for at få det til at stråle.

 

Rens tag og tagrender

Det kan føles som et ligegyldigt projekt, for hvem kigger da på taget og ned i tagrenderne? Men det er værd at huske på, at taget og tagrenderne er med til at forme helhedsindtrykket af dit hus. Overfyldte og beskidte tagrender samt et tag fyldt med mos og andet skidt, er med til at få dit hus til at se gammelt og slidt ud. Det kan derfor være en rigtig god idé at overveje om dit tag trænger til en rens, og om du skal undersøge billig rensning af tagrender, så du hurtigt og nemt kan få opgraderet dit hus udseende.

 

Vask og mal

Ydersiden af dit hus bliver hurtigt beskidt og fyldt med blandt andet spindelvæv. Den hurtige og nemme løsning er at give alle ydermurerne en god omgang med vand og sæbe, så de bliver rene og pæne at se på igen. Trænger dit hus lidt ekstra, og har du mod på at gøre lidt mere, kan du også vælge at give alle murerne en ny klat maling. Så er du i hvert fald sikret et hjem som pludselig ser ud som nyt igen.

 

Rengør din indkørsel

Den bliver hurtigt glemt, men indkørslen er, ligesom taget og tagrenderne, med til at give et helhedsindtryk af dit hus. Mos, grimme belægninger og ukrudt får hurtigt din indkørsel til at se træls og nusset ud. Start med at hive ukrudt op, og vurder så efterfølgende om du synes der skal gøres mere ved indkørslen. Det er ikke sikkert det er nødvendigt, da fjernelse af ukrudt gør rigtig meget for det generelle udseende. Hvis du har fliser i indkørslen, kan en rens af disse dog virkelig gøre meget, og en nyrenset indkørsel vil helt sikkert gøre utrolig meget for helhedsindtrykket af dit hus.

 Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Hvad er køberrådgivning?
Denise
Hvad er køberrådgivning?
Læs artikel
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Denise
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Læs artikel
3 gode råd til din boligrenovering
Denise
3 gode råd til din boligrenovering
Læs artikel
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Denise
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Læs artikel
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.