Virksomhedens passion

Et ordsprog siger at ”al begyndelse er svær”. Hos bygogbolig.dk siger vi, ”at en god begyndelse er det halve arbejde”. bygogbolig.dk´s passion er at give danske boligejere en god start på moderniserings-, vedligeholdelses- og byggeopgaver og desuden give boligejerne inspiration til at købe ydelser og varer hos vores samarbejdspartnere. Med andre ord vil vi gerne hjælpe boligejerne med at vælge rigtigt første gang.

 

Det hele startede i 1998

bygogbolig.dk ApS etableredes af Peter Møller Birkelund og Mads Teissøe i 1998. Sitet opstod bl.a. med baggrund i et kuldsejlet byggeprojekt, som Peter Møller Birkelund oplevede, da hans drømmehus projekt gik i stå, fordi entreprenøren løb ind i vanskeligheder. Vi skabte den første automatiske tilbudsservice der gav danske boligejere mulighed for at indhente et tilbud på renovering af køkken, tag, badeværelse, døre og vinduer m.m. Det var gratis, nemt og bekvemt at indhente et tilbud. Der blev i alt indhentet tilbud for 1 milliard kr. i 2005 via bygogbolig.dk´s udbudsordning. En succes var skabt.

 

Og så fortsatte vi mod nye højder i 2006

bygogbolig.dk – er et selvstændigt internet site for boligejere, hvor producenter kan markedsføre deres produkter og ydelser mv. I kølvandet af den erfaring vi fik da mens vi drev bygogbolig.dk skabte vi noget helt nyt. Vi fandt ud af, at håndværkerne i Danmark havde et dårligt ry og det ville vi gerne lave om på. Samtidigt ville vi gerne hjælpe boligejerne med at vælge en rigtig håndværker. I 2006 åbnede vi anmeld-haandvaerker.dk, hvor de danske boligejere kan anmelde alle håndværkeres arbejde. Langt de fleste anmelder håndværkerne positivt i løbet af 10 år skaber vi noget helt nyt og er faktisk det første rigtige anmelder site i Danmark.

 

Vores hjemmesider er blevet redesignet over 10 gange på 20 år. Her 20 år efter hjælper vi stadig boligejerne med at vælge rigtigt første gang. En vision vi formulerede i 1998 og som stadig står ved magt.

 

Én gang om året udpeger vi de bedste

Vi var de første til at udvikle ÅRETS HÅNDVÆRKER™ – siden 2012 har vi inviteret 1.000 fagfolk på den røde løber når vi åbner dørene til Cirkusbygningen for at finde de allerbedste håndværkere i Danmark. De kendte og medierne flokkes om håndværkerne for at være de første til at offentligøre vinderne fra Danmark første og eneste rigtige awardsshow for håndværkere. Du kan se meget mere på vores hjemmeside www.anmeld-haandvaerker.dk

 

Hvem er vores kunder og hvordan handler vi?

Vores kunder er producenter, grossister og forhandlere af byggevarer samt de udførende håndværkere. Det er ofte abonnementsaftaler der indgås med vores kunder. De fleste kundeforhold er langvarige samarbejdspartnere som indholdsleverandører til sitet. Håndværkerene anvender vores logoer og software til at gøre deres kunder trygge og sikre i valget af dem. Som noget helt nyt har vi i 2017 givet vores kunder en fortrydelsesfrist efter vi har sendt ordrebekræftelsen på den aftalte ydelse.

 

 

bg