Sådan får du dit hjem til at fremstå lækkert

Indretning | Skrevet af Denise d. 18. juni 2021

Har du for nyligt investeret i det drømmehus, du altid har drømt om? Det, du glæder dig allermest til, er at invitere venner og familie hjem og vise det flotte nye hus frem. Men når først du har anskaffet dig huset, så er arbejdet for et stilet hjem først lige begyndt. Fordi der er næppe noget ved at have det fedeste hus, hvis huset er som en tom skal uden noget indhold inden i eller uden om.

Dine venner og familie vil også meget tydeligt kunne fornemme, hvis dit hus ikke er blevet færdigindrettet i tide til den fest eller det arrangement, du ønsker at holde. Det er altså hårdt arbejde at have et lækkert hus og en lige så lækker indretning til at matche det. Så før du kaster dig hovedkulds ud i den helt store housewarming, så sørg for at have nogle ting på plads inden, gæsterne kommer. Ønsker du at gæsterne bliver imponerede, når de kommer på besøg, så er her en lille og konkret liste med en række punkter til, hvordan du får dit hjem til at fremstå lækkert. Rigtig god læselyst!

Det skal være funktionelt og velduftende

Før du overhovedet giver dig i kast med at indrette dit hjem, så skal du sikre dig, at toilet, bad og andet fungerer optimalt. Måske er der for eksempel problemer med kloaklugt i forbindelse med toilettet? Der er ikke noget mere frastødende end dårlig lugt i hjemmet. Er du i denne situation, så søg slamsugning hos akut vvs service. Så er dit hjem funktionelt og velduftende til dine kommende gæster.

Det perfekte spisebord

Måltidet er et af de store sociale samlingspunkter, når vi mennesker mødes. Der vil selvsagt blive brugt mange timer ved spisebordet i dit drømmehus. Derfor bør spisebordet som en af kronjuvelerne i hjemmets indretning være noget, der ligger dig på sinde. Find et bord i en passende størrelse og i et stilet design, der matcher resten af dit hus. Tillæg derefter nogle spisestole, der er dejlige at sidde i, og så kan du være sikker på, at dine gæster vil føle sig mere end velkomne i dit hus.

Et unikt køkken

Mange af nutidens hjem har slået køkken, spisestue og stue sammen i ét. Køkkenet er derfor blevet et stort samlingspunkt i huset, og du kan være sikker på, at dine gæster også naturligt vil samle sig der, når de er på visit. Hvis du ønsker at udstråle, at dit hjem er stilet, så bør køkkenet selvsagt være noget af det første, du tænker over. Dit køkken skal være smukt og unikt, og så skal det være dejligt at opholde sig i. Find en fed leverandør, og byg dit drømmekøkken efter lige præcis din smag. Et prangende køkkenalrum er nærmest alt, hvad et hus behøver for at virke indbydende og behageligt at være i.

 Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

70'erAftrykspladerBOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMycometer-testMøblerNybygOm- og tilbygningOpvarmningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSVilla / rækkehusa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgebekæmpelsealgerensalternative varmekilderanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggebranchenbyggeprojektbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetcoffee table booksdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationerelsikkerhedeltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseflytningflyttefirmaflyttekasserflyttemændforandring af 70'er stilforårsrengøringfotos af boligfriværdifyrringsoliefærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggravemaskinelejegrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavebænkehavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindbydende haveindkørselindretningindretning af børneværelseindretning af spisestueindretning med lysindretnings entusiastindretningstrendsindustriel indretninginvesteringjordvarmejordvarmeanlægkameraudstyrkarrieremulighederklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkken-alrumkøkkenhavekøkkenindretningkøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusliftlejemaskinelejeminigravernew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskineordblindetræningordblindhedpandalampeparcelhusperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægskimmelsvampslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspar penge på varmespillerumspisebordspisestuestaudebedstoppet toiletstore termovinduerstuderendestylet boligståltagsvømmepølswimmingpoolsækkestoltaglæggertagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneuddannelseudskiftning af tagungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevarmepumpevarmeregningvinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan fungerer et jordvarmeanlæg
Denise
Sådan fungerer et jordvarmeanlæg
Læs artikel
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Denise
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Læs artikel
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Denise
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Læs artikel
Elsikkerhed i hjemmet
Denise
Elsikkerhed i hjemmet
Læs artikel
Indret dit hjemme med seneste trends
Denise
Indret dit hjemme med seneste trends
Læs artikel
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Denise
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Læs artikel
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Denise
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Læs artikel
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Denise
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.