3 gode råd til din boligrenovering

Indretning | Skrevet af Denise d. 17. november 2021

Hvis du lige nu er i gang eller skal til at i gang med en renovering af din bolig, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi nemlig give dig gode råd til din kommende eller igangværende boligrenovering. At gå i gang med en renovering af en bolig er ikke et projekt, man bare lige kaster sig ud i. Det er et projekt, der kræver mange overvejelser og rigtig meget planlægning. Hvis du ikke har erfaring med boligrenovering, kan det hurtigt komme til at virke som et uoverskueligt projekt, og det forstår vi godt. Det er nemlig ikke altid nemt at holde overblik, fordi der er så mange forskellige processer i en boligrenovering. Du kan dog gøre nogle forskellige ting for at gøre boligrenoveringen en smule lettere og mere overskuelig. Læs med herunder og få tre gode råd til din boligrenovering.

Få hjælp og rådgivning gennem hele processen

Hvis du vil gøre boligrenoveringen en smule nemmere at overskue for dig selv, kan vi anbefale dig at få hjælp og rådgivning gennem hele processen. Det gælder helt fra starten af processen, hvor I skal tage kontakt til en arkitekt eller entreprenør, til slutningen af processen, hvor I måske skal besøge et bolighus og få hjælp til at købe møbler til det nye hjem. Det er især vigtigt at få hjælp og rådgivning helt i starten af processen, således I har mulighed for at komme godt i gang med renoveringen.

Lav et udførligt budget

Inden du går i gang med dit renoveringsprojekt, er det også meget vigtigt at lave et udførligt budget til renoveringen. Det er især vigtigt at lave, hvis I har planer om at skal låne penge i banken til renoveringen. Det kan være enormt svært at lave et budget, da en boligrenovering næsten altid er meget uforudsigelig, og det er også en af grundene til, at boligrenoveringer som regel ender med at være dyrere end først antaget. Når I lægger et budget for jeres kommende boligrenovering, er det derfor en god idé at sætte en vis portion penge af til uforudsete udgifter, for så har I fra starten af renoveringen luft i budgettet, og så skal I ikke gå og bekymre jer løbende om alle de ekstra udgifter, I ikke havde budgetteret med.

Vær realistiske omkring renoveringen

En boligrenovering er både en spændende og hård proces, og jeres følelser omkring projektet vil helt sikkert ændre sig hele tiden undervejs. En ting er dog sikkert, og det er vigtigheden af at være realistiske omkring renoveringen. I skal passe på med ikke at blive for tidsoptimistiske, og I skal passe på med ikke at blive for modige i forhold til, hvad I selv kan finde ud af at lave under renoveringen. Boligrenoveringen kan nemt komme til at tage meget længere tid end først antaget, hvis I er for tidsoptimistiske, og hvis I tror, I kan lave flere ting selv, end I egentlig kan. Så ender I bare med at blive skuffede og frustrerede, og derfor er det vigtigt at være realistiske gennem hele processen.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Hvad er køberrådgivning?
Denise
Hvad er køberrådgivning?
Læs artikel
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Denise
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Læs artikel
3 gode råd til din boligrenovering
Denise
3 gode råd til din boligrenovering
Læs artikel
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Denise
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Læs artikel
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.