Heymate ApS

Tre lette måder man kan gøre sit hjem lidt smartere på

Indretning | Skrevet af Heymate ApS d. 12. oktober 2020

Det at have en smart og lækkert hjem er altid noget man stiler efter. Specielt hvis man har boet i det samme hjem længe, kan man hurtigt blive lidt træt af tilværelsen, hvis ikke der sker nogle ændringer en gang imellem. Der er mange måder, man kan gøre sit hjem lidt smartere på, men i bund og grund handler det om at undersøge markedet for muligheder først. Det gælder om at finde ud af hvad man ønsker, og finde ud af hvordan det kan lade sig gøre. Det første skridt er blandt andet at læse denne artikel, hvor man kan få svar på, hvilke tre måder man kan gøre hjemmet lidt federe på.

 

Den rigtige håndvask og vandhane gør en stor forskel

Håndvasken og vandhanen er en af de mest brugte ting i hjemmet, og den skal bare spille. Ikke nok med at den skal være god og funktionel, så skal den da kunne meget mere end det. Vandhanden er en af de ting, som man på ingen måde skal gå på kompromis med, og det skyldes udelukkende dens vigtighed i hjemmet – man bruger den konstant. På akvatur.dk kan man læse nogle af de fedeste vandhaner på markedet. Det skyldes at man kan få kogende vand ud af hanen, hvilket hjælper på mange parametre i hverdagen.

 

Et smart-tv kan det hele

Tv’et er også et af de mest brugte ting i hjemmet. Specielt hvis man er en børnefamilie. Men nogle gange kan et tv-drille, og man skal have tilsat en masse forskellige ting i fjernsynet for at man kan se Netflix, Youtube, kabel-tv osv. Det gør at det er en indviklet proces at have en fjernsyn. Dog kan det nemt løses. Mange tv nu til dags kaldes for ‘smart-tv’, og det skyldes, at de har det hele samlet – og derfor er virkelig ‘smarte’. Med et smart tv kan man samle det hele, og køre det over wifi-forbindelsen.

 

Gør kælderen til det vildeste spillerum

Hvis man er så heldig at man har en kælder, og den står ubrugt, kan man lige så godt udnytte det hele. Kælderen er et oplagt sted til at spillerum med pool, dart og en bar, hvor man kan tage gutterne ned og få en ordentlig mandeaften. Man kan også lave den om til en hjemmebiograf, hvor man kan have sleepovers og andre sjove begivenheder.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerOm- og tilbygningTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingombygningopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrassetilbygningungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Læs artikel
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.