Heymate ApS

Smarte løsninger til hjemmet

Indretning | Skrevet af Heymate ApS d. 25. februar 2021

Går du og drømmer om at lave lidt om derhjemme? Der er så mange og smarte løsninger at blive inspireret af, og ens eget hjem kan hurtigt virke klodset og dårligt indrettet, når man lige pludselig bliver bekendt med de smarte måder et hjem kan indrettes på. Det kan både være simple inkorporerede løsninger, som bare gør hverdagen lidt nemmere, eller møbler som både er flotte, men som også er brugbare og nyttige i hjemmet. Hvis du har brug for lidt inspiration til smarte løsninger i hjemmet, så læs med her, og se om du bliver inspireret til at ændre noget derhjemme.

Gode skabe

Et møbel som kan gøre meget godt for mange rum, er nogle gode skabe. Med gode og rummelige overskabe i dit køkken kan du få en masse opbevaringsplads, så du kan gemme flere ting væk, så dit køkken ikke ser rodet ud. Det er bare nemmere at arbejde godt og effektivt i et ryddeligt og overskueligt køkken. Du kan også lave dine egne smarte opbevaringsløsninger i stuen eller soveværelset med flere skabe som du sætter sammen så det passer til rummet. Er du lidt af et rodehoved kan det være fedt med nogle skabe hvor du kan gemme tingene lidt væk, så det ikke altid ligger ude til frit skue.

Smart armatur

Har du været hjemme hos nogle som har en af de smarte armaturer som kan lidt af det hele, har du helt sikkert allerede gået og drømt lidt om at få din egen. Og hvorfor ikke gøre drøm til virkelighed? Du kan få armaturer som både kan give kogende vand, udover varmt og koldt brugsvand selvfølgelig, og vand med brus. Er du ikke til brus i dit vand kan du også nøjes med at finde en som kan give kogende vand. Så bliver det ikke nemmere at få en hurtig kop te, koge vand til pasta og lignende. En fed og smart løsning, som du helt sikkert ikke vil fortryde når først du har den.

Den funktionelle entré

Består din entre ikke af andet end en knagerække og en skohylde? Så er det måske på tide med en upgrade. Gør din entré lys, lækker og brugbar ved at lave et lille indhak med hylder foroven, knager, siddeplads og skuffer i bunden. På den måde får du funktionel og fin opbevaring. Hold det i lyse farver, og sørg for noget ordentligt belysning, så det ikke bliver til en mørk entré. Du kan eventuelt sætte indbygget belysning op under hylderne.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrasseungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Tre tidspunkter, hvor du altid bør ringe til en professionel elektriker
Heymate ApS
Tre tidspunkter, hvor du altid bør ringe til en professionel elektriker
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.