Få professionel hjælp hvis du har problemer med toilet eller afløb

Kloak & dræn | Skrevet af Denise d. 26. maj 2021

Står man i en situation, hvor man virkelig har et kæmpe problem med enten et stoppet toilet eller et problem med et afløb, så er der virkelig brug for professionel hjælp.

Først og fremmest er det vigtigt, at man finder ud af om der er brug for en VVS’er eller et kloakfirma, der er nemlig en ret stor forskel på, hvad de hver især kan klare. Prisen er formentlig også et sted, hvor den ene er markant dyrere end den anden. Samtidig tager problemet nok også markant længere at fixe hvis det er et problem med kloak eller faldstamme.

 

Find ud af hvor problemet eksisterer, inden du henter hjælp ind

Når man står i en situation, hvor man har et problem, enten med selve toilettet, eller med kloakken, så er det dog vigtigt, at man finder ud af hvor i ”systemet” problemet er opstået.

Bor man i lejlighed, kan man spørge de andre i ens opgang om de også har problemer. Er det tilfældet kunne det godt være en indikation af at problemet findes i faldstammen. Så er det et kloakfirma man skal have ud. Og så er det formentlig en større problematik, som tager noget tid at løse.

Er det i stedet et problem, der eksisterer ”lokalt”, dvs. kun hos en selv, så er det formentligt et problem som en VVS’er kan klare.

 

VVS kan komme ud i weekenden

Specielt hvis et problem opstår i weekenden, f.eks. med ens toilet, så er det rart, at der kan komme en professionel VVS ud, der kan ordne problemet for en, så man hurtigt kan tage toilettet i brug igen.

For man har ikke lyst til at lade et toilet stå, hvis det er stoppet. Det gør kun problemet værre.

Det koster selvfølgelig ekstra, grundet weekendtillæg, men nogle gange så er det en pris man bliver nødt til at betale. Det er langt bedre end at lade problemet stå til i en dag eller mere, bare for at betale lidt mindre.

Inden man ringer til VVS giver det selvfølgelig mening, at man prøver at fixe problemet selv, hvis det handler om et stoppet toilet eller en vask, der ikke fungerer ordentligt. Er problemet større end det, så kan det være en god ide, ikke at pille for meget ved det, så man ikke ender med at forværre problemet.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
3 grunde til at investere i ejendomsservice
Denise
3 grunde til at investere i ejendomsservice
Læs artikel
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Denise
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Læs artikel
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Denise
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Læs artikel
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Denise
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.