Heymate ApS

Et hjem med møbler af byggemateriale

Indretning | Skrevet af Heymate ApS d. 23. november 2020

I dag er det meget moderne at have et hjem, der bæger præg af noget rustikt og hjemmelavet, og man må næsten hellere end gerne have et hjem med møbler, der ikke står i alle andre danskeres hjem. Man må gerne kunne se, at der er lagt tanker og arbejde i hjemmet og indretningen, og at man måske har et par hjemmelavede møbler stående. Der er også noget helt særligt over at invitere gæster ind i sit hjem, hvor man med stolthed kan fremvise sit nyeste møbelprojekt. Men hvis man ikke er den store gør-det-selv-mand eller -dame, kan man også købe færdiglavede møbler af byggematerialer.

Byggematerialernes mange muligheder

Der er mange muligheder for enten selv at lave møbler af byggemateriale eller købe færdiglavede møbler, som også er lavet af byggematerialer. Hvis du har en altan eller terrasse, kan du eksempelvis designe din helt egen pallesofa med en størrelse, der passer helt perfekt ind i netop din altan eller på din terrasse. Når du har designet pallesofaen, som du vil have den, kan du få fat i vandafvisende hynder og pynte den med hjemmelavede puder, og hvis du har plads nok, kan du give pallesofaen en chaiselong-sektion.

Man kan også lave flotte sofaborde, enten til udendørs eller indendørs brug, der består af kabeltromler. Man kan få kabeltromler i alverdens størrelser, så måske kan du fortsætte stilen og lave et spisebord også. Hvis du vil gå all-in på denne stil med møbler af byggematerialer, kan du også lave en vinhylde eller en planteholder bestående af en overskåret palle. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Et bæredygtigt hjem

Det positive ved at have et hjem med møbler, der er lavet af byggematerialer er ikke kun, at det er moderne, og at man måske kan vise sine projekter frem til vennerne med stolthed. Der er også et helt andet aspekt – nemlig bæredygtigheden. For det første kan møblerne, hvis du giver dem den rette behandling, holde i rigtig mange år. For det andet er møblerne jo netop lavet af byggematerialer, som dermed er materialer, der oprindeligt har haft en anden funktion. Møblerne har ikke været forbi en producent, der ikke har haft øje for miljøet og klimaet under produktionen, og du kan derfor med god samvittighed fylde de hjem med flotte og rustikke møbler af byggematerialer.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerOm- og tilbygningTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingombygningopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrassetilbygningungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Læs artikel
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.