Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken

Indretning | Skrevet af Denise d. 31. august 2021

Har du besluttet dig for, at du gerne vil give dit køkken nyt liv, og er du i tvivl omkring, hvordan du skal komme videre i processen, så er det heldigvis hjælp at finde. I denne artikel kan du læse tre gode råd, som du kan vælge at følge, når du gerne vil give dit køkken makeover, så dit flotte stentøj fra broste copenhagen nordic sea kan komme langt mere til sin ret i hele husets hjerte. Mangler du efterfølgende mere inspiration, så kan du altid læse mere hos bydahlliving.dk, hvor du kan finde flotte elementer til dit hjem.

Find din featurevæg

Det første skridt imod et mere dynamisk og livligt køkken er, at du skal finde din featurevæg. Dette er den væg i dit køkken, hvor du gerne vil have, at der kommer ekstra fokus, og dette kan du få ved at male denne væg i en bestemt farve, som passer til resten af indretningen i dit hjem. Derudover er en featurevæg også god til at udstille alle de ting, som du gerne vil have, at besøgende i dit hjem lægger mærke til. Dette kan være flotte plakater, som passer til din indretning, eller det kan være smukke vitrineskabe fyldt med smukt porcelæn. Det vigtigste er her, at du benytter denne væg til at udstille de ting i dit køkken, som du holder mest af.

Simpelt er oftest bedst

Når du skal indrette dit køkken, og du gerne vil give det nyt liv, så kan det være en god ide at gå med ideen omkring, at simpelt er bedst. Når du skal indrette og dekorere, så er det en god ide, at du ikke blander for mange farver og teksturer, men at du holder et flot og strømlinet look. Dette betyder ikke, at farver ikke må være i dit hjem, men det betyder, at du bør vælge dit pynt, ophæng og dine farver på vægge og skabe med omhu, så det ikke bliver for overvældende.

Åbne hylder og skabe

Til slut er det vigtigt, at du gør dit køkken så effektivt som muligt gennem din indretning, så du nyder at være i rummet, samtidig med, at det er praktisk i hverdagen. Her er det en god ide, at du indretter med åbne skabe og hylder. Dette sikrer dig, at der ikke kommer en masse rod i dine ring, fordi du kan lukke dine skabe, og du kan også på langt nemmere vis sikre dig, at alle dine flotte ting kommer til sin ret i din indretning. Dette er effektiv indretning, og du vil hurtigt opdage, at de åbne skabe og låger er praktiske til at holde orden i dine ting.

 Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
3 grunde til at investere i ejendomsservice
Denise
3 grunde til at investere i ejendomsservice
Læs artikel
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Denise
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Læs artikel
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Denise
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Læs artikel
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Denise
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.