Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken

Indretning | Skrevet af Denise d. 31. august 2021

Har du besluttet dig for, at du gerne vil give dit køkken nyt liv, og er du i tvivl omkring, hvordan du skal komme videre i processen, så er det heldigvis hjælp at finde. I denne artikel kan du læse tre gode råd, som du kan vælge at følge, når du gerne vil give dit køkken makeover, så dit flotte stentøj fra broste copenhagen nordic sea kan komme langt mere til sin ret i hele husets hjerte. Mangler du efterfølgende mere inspiration, så kan du altid læse mere hos bydahlliving.dk, hvor du kan finde flotte elementer til dit hjem.

Find din featurevæg

Det første skridt imod et mere dynamisk og livligt køkken er, at du skal finde din featurevæg. Dette er den væg i dit køkken, hvor du gerne vil have, at der kommer ekstra fokus, og dette kan du få ved at male denne væg i en bestemt farve, som passer til resten af indretningen i dit hjem. Derudover er en featurevæg også god til at udstille alle de ting, som du gerne vil have, at besøgende i dit hjem lægger mærke til. Dette kan være flotte plakater, som passer til din indretning, eller det kan være smukke vitrineskabe fyldt med smukt porcelæn. Det vigtigste er her, at du benytter denne væg til at udstille de ting i dit køkken, som du holder mest af.

Simpelt er oftest bedst

Når du skal indrette dit køkken, og du gerne vil give det nyt liv, så kan det være en god ide at gå med ideen omkring, at simpelt er bedst. Når du skal indrette og dekorere, så er det en god ide, at du ikke blander for mange farver og teksturer, men at du holder et flot og strømlinet look. Dette betyder ikke, at farver ikke må være i dit hjem, men det betyder, at du bør vælge dit pynt, ophæng og dine farver på vægge og skabe med omhu, så det ikke bliver for overvældende.

Åbne hylder og skabe

Til slut er det vigtigt, at du gør dit køkken så effektivt som muligt gennem din indretning, så du nyder at være i rummet, samtidig med, at det er praktisk i hverdagen. Her er det en god ide, at du indretter med åbne skabe og hylder. Dette sikrer dig, at der ikke kommer en masse rod i dine ring, fordi du kan lukke dine skabe, og du kan også på langt nemmere vis sikre dig, at alle dine flotte ting kommer til sin ret i din indretning. Dette er effektiv indretning, og du vil hurtigt opdage, at de åbne skabe og låger er praktiske til at holde orden i dine ting.

 Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

70'erAftrykspladerBOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMycometer-testMøblerNybygOm- og tilbygningOpvarmningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSVilla / rækkehusa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgebekæmpelsealgerensalternative varmekilderanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggebranchenbyggeprojektbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetcoffee table booksdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationerelsikkerhedeltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseflytningflyttefirmaflyttekasserflyttemændforandring af 70'er stilforårsrengøringfotos af boligfriværdifyrringsoliefærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggravemaskinelejegrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavebænkehavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindbydende haveindkørselindretningindretning af børneværelseindretning af spisestueindretning med lysindretnings entusiastindretningstrendsindustriel indretninginvesteringjordvarmejordvarmeanlægkameraudstyrkarrieremulighederklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkken-alrumkøkkenhavekøkkenindretningkøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusliftlejemaskinelejeminigravernew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskineordblindetræningordblindhedpandalampeparcelhusperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægskimmelsvampslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspar penge på varmespillerumspisebordspisestuestaudebedstoppet toiletstore termovinduerstuderendestylet boligståltagsvømmepølswimmingpoolsækkestoltaglæggertagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneuddannelseudskiftning af tagungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevarmepumpevarmeregningvinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan fungerer et jordvarmeanlæg
Denise
Sådan fungerer et jordvarmeanlæg
Læs artikel
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Denise
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Læs artikel
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Denise
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Læs artikel
Elsikkerhed i hjemmet
Denise
Elsikkerhed i hjemmet
Læs artikel
Indret dit hjemme med seneste trends
Denise
Indret dit hjemme med seneste trends
Læs artikel
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Denise
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Læs artikel
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Denise
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Læs artikel
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Denise
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.