Du kan redde jorden ved at købe en termorude

Døre & vinduer | Skrevet af Denise d. 29. september 2020

Ved du hvad en termorude er for noget? En termorude er så absolut noget, som du bør anskaffe dig i hjemmet. Og her i denne artikel kan du blive klogere på, hvorfor det hænger sådan sammen. Lær mere omkring termoruder, og hvorfor det kan være godt for både din bankkonto samt jorden, at du installerer sådanne i din bolig.

 

Hvad kan en termorude?

Termorude er en betegnelse for en bestemt slags rude, som hjælper med en god isolering i hjemmet. Med en termorude kan du bedre sikre dig at varmen inde i huset (eller lejligheden) ikke siver ud gennem vinduet.

Vi tænker ret sjældent over det, men meget af vores varme siver ud denne vej. Og det er et stort spild af ressourcer. Man kan undgå dette ved at have et tykt vinduesglas i, men det er endnu bedre at anskaffe sig en termorude i stedet for.

En termorude er nemlig specifikt designet til at kunne holde varmen inde og kulden ude. Den er derfor ideel at benytte sig af i sit hjem.

En termorude ligner alle andre former for ruder om man kan derfor slet ikke se på den, at det er en bestemt slags rude som har en bestemt funktion. Det gør den meget ideel at putte i sit vindue derhjemme.

 

Hvorfor er en termorude godt for klimaet?

Når varmen fra vores radiator eller pejs siver ud gennem vinduet til verden omkring os, så er det i bund og grund spild af ressourcer. Der bruges i forvejen rigtig mange ressourcer på at der kan varmes op i dine radiatorer, når du har behov for det. Og det handler bare om at udnytte disse ressourcer bedst muligt.

Når der fiser en masse varme ud af dit hus gennem tynde ruder, så er det ikke mindst dyrt for din bankkonto, da du netop skal bruge meget mere varme til at varme dit hus op. Men det er samtidig det er rigtig dyrt for samfundet og rigtig skadeligt for klimaet, fordi vi ikke udnytter vores ressourcer godt nok.

De fleste af os er allerede godt klar over, at vi lever i lidt af en klimakrise for tiden. Det skyldes blandt andet vores mishandling af ressourcer, og at vi simpelthen ikke udnytter dem godt nok. Men lavet en termorude installeret i hvert et vindue kan du sørge for at udnytte den ressource, som der bruges for at varme dit hjem op, bedst muligt.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgebekæmpelsealgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Skån naturen med miljøvenlig fliserens
Denise
Skån naturen med miljøvenlig fliserens
Læs artikel
Derfor skal du have en grill
Denise
Derfor skal du have en grill
Læs artikel
En A-kasse er med til at sikre dig økonomisk
Denise
En A-kasse er med til at sikre dig økonomisk
Læs artikel
Hvad er køberrådgivning?
Denise
Hvad er køberrådgivning?
Læs artikel
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Denise
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Læs artikel
3 gode råd til din boligrenovering
Denise
3 gode råd til din boligrenovering
Læs artikel
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Denise
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Læs artikel
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.