Heymate ApS

Du kan redde jorden ved at købe en termorude

Døre & vinduer | Skrevet af Heymate ApS d. 29. september 2020

Ved du hvad en termorude er for noget? En termorude er så absolut noget, som du bør anskaffe dig i hjemmet. Og her i denne artikel kan du blive klogere på, hvorfor det hænger sådan sammen. Lær mere omkring termoruder, og hvorfor det kan være godt for både din bankkonto samt jorden, at du installerer sådanne i din bolig.

 

Hvad kan en termorude?

Termorude er en betegnelse for en bestemt slags rude, som hjælper med en god isolering i hjemmet. Med en termorude kan du bedre sikre dig at varmen inde i huset (eller lejligheden) ikke siver ud gennem vinduet.

Vi tænker ret sjældent over det, men meget af vores varme siver ud denne vej. Og det er et stort spild af ressourcer. Man kan undgå dette ved at have et tykt vinduesglas i, men det er endnu bedre at anskaffe sig en termorude i stedet for.

En termorude er nemlig specifikt designet til at kunne holde varmen inde og kulden ude. Den er derfor ideel at benytte sig af i sit hjem.

En termorude ligner alle andre former for ruder om man kan derfor slet ikke se på den, at det er en bestemt slags rude som har en bestemt funktion. Det gør den meget ideel at putte i sit vindue derhjemme.

 

Hvorfor er en termorude godt for klimaet?

Når varmen fra vores radiator eller pejs siver ud gennem vinduet til verden omkring os, så er det i bund og grund spild af ressourcer. Der bruges i forvejen rigtig mange ressourcer på at der kan varmes op i dine radiatorer, når du har behov for det. Og det handler bare om at udnytte disse ressourcer bedst muligt.

Når der fiser en masse varme ud af dit hus gennem tynde ruder, så er det ikke mindst dyrt for din bankkonto, da du netop skal bruge meget mere varme til at varme dit hus op. Men det er samtidig det er rigtig dyrt for samfundet og rigtig skadeligt for klimaet, fordi vi ikke udnytter vores ressourcer godt nok.

De fleste af os er allerede godt klar over, at vi lever i lidt af en klimakrise for tiden. Det skyldes blandt andet vores mishandling af ressourcer, og at vi simpelthen ikke udnytter dem godt nok. Men lavet en termorude installeret i hvert et vindue kan du sørge for at udnytte den ressource, som der bruges for at varme dit hjem op, bedst muligt.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerOm- og tilbygningTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingombygningopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrassetilbygningungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Læs artikel
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.