Bliv sommerklar i haven

Græsplæne og planter | Skrevet af Denise d. 17. juni 2021

Endelig er sommeren over os og vinteren helt forbi, og det er derfor også endelig blevet tid til at vi igen skal være en masse udendørs i vores haver. Er du ikke allerede i gang, så er det bare med at komme ud og få gjort din have sommerklar. Så kan du bruge haven hele resten af sommeren uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske, men i stedet bare sidde på terrassen og nyde synet af en grøn græsplæne og flotte blomsterbede.

Få en flot grøn grøn græsplæne igen

Er dit græs blevet trist henover vinteren og måske tilgroet med ukrudt og mos? Savner du den friske grønne farve og de bløde strå under bare fødder? Så bør du overveje at forkæle din græsplæne med topdressing. Topdressing skal på efter en ordentlig plæneklipning, hvor græsset er blevet klippet godt kort. Mos og løst tørv skal fjernes og så er du ellers klar til at sprede topdressing på din græsplæne. Ovenpå topdressingen sår du så dine nye græsfrø, og så er det bare at vente. Det er en god idé især at så de steder, hvor græsset er blevet tyndt. Så bliver din græsplæne igen rigtig tæt og grøn, det vil jeg garantere.

Pynt haven med praktiske løsninger

Er dine blomsterbede måske også blevet lidt forsømt henover vinteren? Har ukrudtet fået lov at tage rigtig fat og måske endda overtaget større dele af dine bede? Så kan det være værd at overveje om perlegrus kunne være løsningen for dig. Perlegrus er vaskede sten til professionelt brug – kommer du fra sjælland kender du måske ikke til begrebet perlegrus, men i stedet perlesten. Det er heldigvis fuldstændig det samme.

Perlegrus fra sandshoppen.dk bliver udvindet i danske grusgrave og har en let mørk nuance og en kantet stenstruktur, end det perlegrus man kan finde på havbunden. Derfor får du et unikt udtryk med flotte vaskede sten i mørke nuancer, der får dine grønne planter og blomster til at fremstå endnu kraftigere i kontrast til det mørke. På denne måde får du et unikt spil i din have og dine blomster og planter vil fremstå endnu flottere. Det kan også være en idé at lægge en lille sti gennem dit bed med enten perlegrus eller måske nogle naturlige sten eller fliser.

Mangler du inspiration til din have, så bør du besøge bygogbolig.dk. Her kan du nemlig finde gode råd og vejledning til alverdens udendørs projekter, og mangler du også fliser eller nye redskaber, så er der altid gode priser at hente.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

70'erAftrykspladerBOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMycometer-testMøblerNybygOm- og tilbygningOpvarmningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSVilla / rækkehusa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgebekæmpelsealgerensalternative varmekilderanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggebranchenbyggeprojektbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetcoffee table booksdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationerelsikkerhedeltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseflytningflyttefirmaflyttekasserflyttemændforandring af 70'er stilforårsrengøringfotos af boligfriværdifyrringsoliefærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggravemaskinelejegrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavebænkehavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindbydende haveindkørselindretningindretning af børneværelseindretning af spisestueindretning med lysindretnings entusiastindretningstrendsindustriel indretninginvesteringjordvarmejordvarmeanlægkameraudstyrkarrieremulighederklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkken-alrumkøkkenhavekøkkenindretningkøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusliftlejemaskinelejeminigravernew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskineordblindetræningordblindhedpandalampeparcelhusperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægskimmelsvampslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspar penge på varmespillerumspisebordspisestuestaudebedstoppet toiletstore termovinduerstuderendestylet boligståltagsvømmepølswimmingpoolsækkestoltaglæggertagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneuddannelseudskiftning af tagungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevarmepumpevarmeregningvinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan fungerer et jordvarmeanlæg
Denise
Sådan fungerer et jordvarmeanlæg
Læs artikel
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Denise
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Læs artikel
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Denise
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Læs artikel
Elsikkerhed i hjemmet
Denise
Elsikkerhed i hjemmet
Læs artikel
Indret dit hjemme med seneste trends
Denise
Indret dit hjemme med seneste trends
Læs artikel
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Denise
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Læs artikel
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Denise
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Læs artikel
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Denise
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.