Bliv sommerklar i haven

Græsplæne og planter | Skrevet af Denise d. 17. juni 2021

Endelig er sommeren over os og vinteren helt forbi, og det er derfor også endelig blevet tid til at vi igen skal være en masse udendørs i vores haver. Er du ikke allerede i gang, så er det bare med at komme ud og få gjort din have sommerklar. Så kan du bruge haven hele resten af sommeren uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske, men i stedet bare sidde på terrassen og nyde synet af en grøn græsplæne og flotte blomsterbede.

Få en flot grøn grøn græsplæne igen

Er dit græs blevet trist henover vinteren og måske tilgroet med ukrudt og mos? Savner du den friske grønne farve og de bløde strå under bare fødder? Så bør du overveje at forkæle din græsplæne med topdressing. Topdressing skal på efter en ordentlig plæneklipning, hvor græsset er blevet klippet godt kort. Mos og løst tørv skal fjernes og så er du ellers klar til at sprede topdressing på din græsplæne. Ovenpå topdressingen sår du så dine nye græsfrø, og så er det bare at vente. Det er en god idé især at så de steder, hvor græsset er blevet tyndt. Så bliver din græsplæne igen rigtig tæt og grøn, det vil jeg garantere.

Pynt haven med praktiske løsninger

Er dine blomsterbede måske også blevet lidt forsømt henover vinteren? Har ukrudtet fået lov at tage rigtig fat og måske endda overtaget større dele af dine bede? Så kan det være værd at overveje om perlegrus kunne være løsningen for dig. Perlegrus er vaskede sten til professionelt brug – kommer du fra sjælland kender du måske ikke til begrebet perlegrus, men i stedet perlesten. Det er heldigvis fuldstændig det samme.

Perlegrus fra sandshoppen.dk bliver udvindet i danske grusgrave og har en let mørk nuance og en kantet stenstruktur, end det perlegrus man kan finde på havbunden. Derfor får du et unikt udtryk med flotte vaskede sten i mørke nuancer, der får dine grønne planter og blomster til at fremstå endnu kraftigere i kontrast til det mørke. På denne måde får du et unikt spil i din have og dine blomster og planter vil fremstå endnu flottere. Det kan også være en idé at lægge en lille sti gennem dit bed med enten perlegrus eller måske nogle naturlige sten eller fliser.

Mangler du inspiration til din have, så bør du besøge bygogbolig.dk. Her kan du nemlig finde gode råd og vejledning til alverdens udendørs projekter, og mangler du også fliser eller nye redskaber, så er der altid gode priser at hente.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Derfor skal du have en grill
Denise
Derfor skal du have en grill
Læs artikel
En A-kasse er med til at sikre dig økonomisk
Denise
En A-kasse er med til at sikre dig økonomisk
Læs artikel
Hvad er køberrådgivning?
Denise
Hvad er køberrådgivning?
Læs artikel
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Denise
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Læs artikel
3 gode råd til din boligrenovering
Denise
3 gode råd til din boligrenovering
Læs artikel
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Denise
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Læs artikel
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.