De bedste områder til dig der vil bo i Odense

Flytning | Skrevet af Denise d. 29. juli 2021

Går du og overvejer at flytte til Odense, men har svært ved at finde ud af hvor eller hvordan? Odense er H. C. Andersens barndomsby, og her gemmer der sig mange muligheder og smukke omgivelser. Byen har længe været under udvikling, så der er masser af nye boligområder du kan slå dig ned i. Der findes også mange nye grønne arealer og aktive lokalmiljøer, så der er noget for alle. Men hvis du har lidt svært ved at finde ud af hvor du skal bo, så følg med nu og få en idé om hvilke muligheder du har.

Beliggenhed og bolig i centrum

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv om du vil bo i hus eller lejlighed i Odense. Hvis du gerne vil bo tæt på centrum findes der mange gode lejligheder i Odense. Her kan du opleve en storby med autentisk historie, hvor mange bygninger og gadestrukturer er bevaret fra middelalderen. Der er altid liv i centrum, med rig mulighed for shopping på gågaden og hyggelige caféer. Er du studerende vil du hurtigt indse, at der er lidt vej til universitetet. Desuden er huslejen også en del højere i centrum, men der er til gengæld også smukke omgivelser med flot natur, hvor du kan mødes med vennerne eller studiegruppen.

Muligheder ved Odense havn

Havneområdet i Odense har med tiden opnået stort potentiale når det kommer til beboelse. Her får du et råt look med ældre industribygninger og en masse street art. Der er kommet mange nye lejligheder til på det seneste, hvis man er på udkig efter nybyggeri. Med den store efterspørgsel vil der i den nærmeste fremtid også komme butikker, arbejdspladser og caféer til alle de nytilkomne og nysgerrige unge. Så hvis man holder af en anderledes, men populær og rå bydel, der også er tæt på centrum og natur, så er Odense havn lige noget for dig. Her behøves du nemlig ikke give afkald på det pulserende byliv, fordi det er nemt at komme frem og tilbage til Odense bymidte.

Latinerkvarteret til den kreative sjæl

Kultur og kunst er blevet ret populært blandt unge og studerende. Hører du ind under den kategori, så er latinerkvarteret et godt bud. I hjertet af Odense finder du latinerkvarteret, som summer af liv, kreativitet og en masse kultur. Her er der altid fart over feltet, med et sprudlende byliv og spændende spiseteder. Atmosfæren i latinerkvarteret er et mix mellem det traditionelle og moderne, hvor der er plads til alle. Det er dog et meget populært sted at bo, så man skal være hurtigt ude hvis man er blevet forelsket i byens charmerende atmosfære.

 

 Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
3 grunde til at investere i ejendomsservice
Denise
3 grunde til at investere i ejendomsservice
Læs artikel
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Denise
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Læs artikel
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Denise
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Læs artikel
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Denise
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.