Sådan sparer du penge på varmeregningen

Opvarmning | Skrevet af Denise d. 16. februar 2022

Varmepriserne varierer, og når de bevæger sig opad, kan det blive en dyrt. Især for nogle forbrugere kan stigende priser på varmeregningerne ende med at blive en rigtig stor udgift. Desværre kan du ikke selv fastsætte priserne efter eget forgodtbefindende, men der er dog nogle knapper, du kan skrue på, hvis du vil sænke varmeregningen. Er du blandt dem, der har interesse i at holde varmeregningens beløb længst muligt nede? Så får du her nogle tips til, hvad du selv kan gøre for at spare penge på varmen.

 

Vælg billig fyringsolie

Har du et oliefyr, kan du spare penge på selve den fyringsolie, du køber. Særligt hvis du køber olien online, har du god mulighed for at finde rigtig billig fyringsolie. Gå efter en leverandør, der leverer olien til dig direkte uden en masse omkostningstunge mellemled. Når du selv bestiller og betaler for olien online, slipper du for de omkostninger, der ellers kunne knytte sig til administration af dette. Nogle steder kan du endda opnå rabat, hvis du handler din olie det samme sted flere gange. Det er både billigt og nemt.

 

Hold radiatorer på samme niveau

Det er naturligvis smart at skrue ned for varmen i din bolig, hvis du vil spare penge på varmeregningen. Mange synes i den forbindelse, at det virker som en smart løsning at skrue ned for radiatorerne i de rum, hvor du sjældent opholder dig, men til gengæld så lade radiatoren køre på fuldt blus i eksempelvis stuen, hvor mange af os godt kan lide at tilbringe meget tid. Men det er rent faktisk ikke den økonomisk set mest smarte måde at varme op på.

I stedet er det en god idé at sætte alle radiatorer på samme niveau i hele boligen. Sådan sikrer du, at radiatorerne samarbejder med hinanden, så ingen af dem skal op i alt for mange omdrejninger for at kunne varme på maksimalt niveau. Sætter du alle radiatorer på samme lave niveau, varmer du op på den økonomisk mest hensigtsmæssige måde.

 

Isolér din bolig

Er din bolig af ældre dato, er det ikke sikkert, at den lukker helt tæt. Selv små sprækker og revner kan koste dyrt i varme. Men det er der råd for. Og er der tale om døre eller vinduer, der ikke lukker helt tæt, kan du nemt selv tætne med eksempelvis en selvklæbende tætningsliste.

Der kan dog være behov for en større renovering, før din bolig lukker tæt. Det kan for eksempel være nødvendigt at udskifte dine gamle vinduer eller isolere en hul mur. I så fald koster det mere nu og her – til gengæld sparer du penge på varmeregningen i mange år fremover.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

70'erAftrykspladerBOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMycometer-testMøblerNybygOm- og tilbygningOpvarmningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSVilla / rækkehusa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgebekæmpelsealgerensalternative varmekilderanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggebranchenbyggeprojektbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetcoffee table booksdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationerelsikkerhedeltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseflytningflyttefirmaflyttekasserflyttemændforandring af 70'er stilforårsrengøringfotos af boligfriværdifyrringsoliefærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggravemaskinelejegrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavebænkehavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindbydende haveindkørselindretningindretning af børneværelseindretning af spisestueindretning med lysindretnings entusiastindretningstrendsindustriel indretninginvesteringjordvarmejordvarmeanlægkameraudstyrkarrieremulighederklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkken-alrumkøkkenhavekøkkenindretningkøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusliftlejemaskinelejeminigravernew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskineordblindetræningordblindhedpandalampeparcelhusperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægskimmelsvampslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspar penge på varmespillerumspisebordspisestuestaudebedstoppet toiletstore termovinduerstuderendestylet boligståltagsvømmepølswimmingpoolsækkestoltaglæggertagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneuddannelseudskiftning af tagungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevarmepumpevarmeregningvinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan fungerer et jordvarmeanlæg
Denise
Sådan fungerer et jordvarmeanlæg
Læs artikel
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Denise
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Læs artikel
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Denise
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Læs artikel
Elsikkerhed i hjemmet
Denise
Elsikkerhed i hjemmet
Læs artikel
Indret dit hjemme med seneste trends
Denise
Indret dit hjemme med seneste trends
Læs artikel
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Denise
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Læs artikel
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Denise
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Læs artikel
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Denise
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.