Heymate ApS

3 fordele ved at bo i byen

Boligejer | Skrevet af Heymate ApS d. 27. oktober 2020

Selvom regeringen med udflytningen af statslige arbejdspladser har gjort deres for at skabe balance mellem by og land, stritter befolkningen imod. Danskerne søger nemlig i stigende grad mod hovedstaden og andre større byområder – og det er der flere gode grunde til. Vi kigger nærmere på nogle af dem i dette indlæg.

1. Du er tæt på det hele

Hvis der er noget, der kan trække folk til byen, er det de utallige kulturelle, rekreative og gastronomiske tilbud. I byen er man nemlig aldrig langt fra den nærmeste restaurant eller cafe, ligesom der med teatre, biografer og museer allevegne altid er noget at tage sig til.

Af samme grund er der hvert år ved studiestart rift om boligerne i de centrale dele af de store universitetsbyer. For de unge vil selvfølgelig være tæt på det hele.

Men det er ikke kun de unge, der gerne vil bo i byen. De ældre generationer dropper i højere grad livet i parcelhuskvartererne til fordel for byen, hvor kulturliv og aktiviteter for folk i alle aldre altid er lige rundt om  hjørnet.

2. Der er også luft og grønne oaser i byen

Før i tiden flygtede folk til forstæderne, provinsen og landet, lige så snart de fik muligheden. De centrale byområder var nemlig tætbefolkede, lejlighederne var trange og mørke, og gaderne flød over af snavs og affald, mens områderne uden for byen bød på frisk luft, grønne områder og mere plads.

Sådan er det ikke længere. Med et stigende fokus på byudvikling, er byerne ikke længere trange og klaustrofobiske. Her satser boligudviklere og lokalplaner nemlig stort på at udvikle boligområder, hvor rummelige, lyse lejligheder omgives af grønne parker og plæner.

Og der er bestemt ikke mangel på udbuddet af lejligheder, som imødekommer kommende byboers krav til luft og grønt liv. Byudviklingen boomer nemlig – ikke mindst i København, hvor der i den kommende tid blandt andet kommer boliger til salg i Valby, som netop imødekommer efterspørgslen efter mere rummelige byrum.

3. Offentlig transport gør det nemt at komme rundt

Man kommer ikke udenom bilen, hvis man bor på landet. Her er der ofte langt til indkøb og begrænsede muligheder for at komme rundt med offentlig transport.

I byen vælger mange tværtimod slet ikke at have en bil – og med god grund. De større danske byer kan nemlig byde på både metro, S-tog, letbane og bus, som hele tiden kører på kryds og tværs af bynettet. På den måde slipper man for de mange udgifter og besværet ved at være bilejer, ligesom man bidrager til den grønne omstilling.

 Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøkkenhavekøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderensning af tagrendersagsstyringskillevægslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Heymate ApS
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Læs artikel
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Heymate ApS
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Læs artikel
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Heymate ApS
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Læs artikel
Gør et sikkert og godt køb af bolig i Aarhus
Heymate ApS
Gør et sikkert og godt køb af bolig i Aarhus
Læs artikel
Sådan får du dit hjem til at fremstå lækkert
Heymate ApS
Sådan får du dit hjem til at fremstå lækkert
Læs artikel
Bliv sommerklar i haven
Heymate ApS
Bliv sommerklar i haven
Læs artikel
Få et godt overblik over hele projektet med sagsstyring
Heymate ApS
Få et godt overblik over hele projektet med sagsstyring
Læs artikel
Derfor skal man have en advokat ved køb og salg af bolig
Heymate ApS
Derfor skal man have en advokat ved køb og salg af bolig
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.