Tre måder du kan opgradere din bolig på

Døre & vinduer | Skrevet af Denise d. 3. august 2020

Når det komme til ens bolig er der ingen vej uden om – man kan ikke gå på kompromis. Det er ens hjem, og man ønsker at bo i det bedste hjem, som overhovedet muligt. Det kan dog være svært at overskue lige netop, hvordan man kommer i gang med at opgrader boligen, samtidig med at hver bolig har brug for noget forskelligt – det er en individuel sag. Dog er der alligevel en række træk og steder, hvor man altid kan opgradere sin bolig – der findes universelle boligopgraderinger, som de fleste hjem vil kunne benytte sig af. Tre af disse vil man kunne læse mere om nedenfor.

Skal naboerne tabe kæben af misundelse?

Medmindre man er gode venner med ens naboer og de bliver inviteret ind på en kop kaffe i ny og næ, så ser ens naboer for det meste kun ens facade. Facaden er ansigtet ud af til for hjemmet, og det gælder om at have en facade som står knivskarpt. Det er der mange andre årsger til, men rent kosmetisk vil det give et andet look, når ens facade er helt perfekt. Derfor kan man overveje at få en facade rens, som udover at få naboerne til at tabe kæben også vil kunne forlænge facadens levetid og sørge for andre skader ikke opstår – blandt andet fugtskader.

Udskiftning af vinduer og døre

En anden måde man kan opgradere sit hjem på er ved at udskifte vinduer og døre. Det her er ikke af kosmetiske grunde, selvom det har sin kosmetiske effekt, men derimod fordi at det ofte er vinduer og døre, som er med til at lukke varmen ud af hjemmet. Dette gør at indeklimaet forringes og din varmeregning stiger gradvist. Derfor kan man med fordel skifte vinduer og døre ud til en bedre energiklasse. Det har også sin fordel, at man kan benytte sig af energitilskuddet og derved spare lidt penge.

Udskift tæppet med gulvet

Vi lever i det 21. århundrede, gulvtæpper er på mange måder yt. De er svære at vedligeholde ordentligt, de vil med tiden blive snavset uanset hvad og de er ubarmhjertelige for børnefamilier. Derfor kan med med fordel udskifte gulvtæppet med et trægulv eller andet, som er bedre for hjemmet. Det vil give hjemmet et nyt look, samtidig med at det over længere tid vil have en bedre aldrende effekt på huset.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgebekæmpelsealgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Skån naturen med miljøvenlig fliserens
Denise
Skån naturen med miljøvenlig fliserens
Læs artikel
Derfor skal du have en grill
Denise
Derfor skal du have en grill
Læs artikel
En A-kasse er med til at sikre dig økonomisk
Denise
En A-kasse er med til at sikre dig økonomisk
Læs artikel
Hvad er køberrådgivning?
Denise
Hvad er køberrådgivning?
Læs artikel
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Denise
Alt det du ikke havde forudset ved en ombygning
Læs artikel
3 gode råd til din boligrenovering
Denise
3 gode råd til din boligrenovering
Læs artikel
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Denise
Sådan giver du nyt liv til din stue i hjemmet
Læs artikel
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.