Heymate ApS

Gode råd til campingferien

Boligejer | Skrevet af Signe d. 21. februar 2020

At tage på ferie i sydens sol er en bedrift, de fleste danskere sætter stor pris på. Man kan nemt bestille en dyr charterferie, hvor der bliver sørget for det hele. Dog kan man hurtigt ryge i fælden med at tage en lidt upersonlig charterferie, da man ikke selv skal arrangere noget, og det er nemt og ukompliceret. Men er du en af dem, der drømmer om at tage på en personlig kør-selv ferie med campingvogn? At tage på campingferie har sin helt egen charme, og man kan selv præge ferien i den retning, man ønsker. Det kræver dog mere planlægning at tage på sådan en campingferie frem for en charterferie. Derfor kommer der her et par praktiske råd til, hvordan man kan gøre campingferien lidt mere overskuelig.

Mangler du et anhængertræk?

Når man skal på campingferie, er det vigtigt at have monteret et ordentligt anhængertræk på bilen, så man har styr på campingvognen, mens man kører. En del biler har anhængertræk på fra start af, når man køber dem, men hvis du har en bil, der ikke har monteret et anhængertræk, så kig med her. Et godt anhængertræk til bilen er nemlig ikke så svært at få monteret. Autobutler.dk har kvalitet i højsædet, og gør det muligt at sammenligne tilbud, og de gør det nemt tilgængeligt at få bestilt en tid på deres værksted, så man kan få monteret et anhængertræk på bilen uden besvær. Udover du kan bruge anhængertræk til campingvognen, så har det også flere praktiske funktioner. Det kan nemlig også bruges til at transportere andre ting som barnevogne, cykler, bagage og lignende – hvilket jo gør, at et anhængertræk forbliver en fordel, selv når man kommer hjem fra campingferien.

Kniber det med pladsen?

Når man tager på campingferie, betyder det også en masse oppakning. Det smarte i denne situation er, at man nemt kan bruge selve campingvognen til at opbevare bagage i. Man skal dog være opmærksom på, hvordan man pakker campingvognen. Det er vigtigt at fordele vægten, så der er balance mellem højre og venstre side af campingvognen. En måde, hvorpå man kan fordele vægten optimalt, er ved at placere de tunge ting nederst i campingvognens skabe, mens man placerer de lette ting i de øverste skabe. At pakke praktisk og logisk, er med til at give plads til mere bagage, frem for hvis man bare kaster det ind i campingvognen – samtidig med det skaber en bedre vægtbalance, når man kører. Hvis det alligevel kniber lidt med pladsen, efter man har pakket campingvognen så praktisk som muligt, er et andet forslag at montere en tagboks på bilen. En tagboks er en måde, man kan skabe mere plads til bagagen, uden det skaber ubalance i campingvognens vægtfordeling.

Hvis du får monteret et ordentligt anhængertræk, og du får pakket campingvognen praktisk, så vil begge dele være stabiliserende, mens man kører, og man undgår unødvendig ubalance og besvær med campingvognen. Så med styr på disse praktiske elementer, er næste skridt bare at køre afsted på drømmeferien uden en masse bekymringer.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Selvsalg: Sådan får du succes med at sælge din bolig på egen hånd
Heymate ApS
Selvsalg: Sådan får du succes med at sælge din bolig på egen hånd
Læs artikel
Gode råd til campingferien
Heymate ApS
Gode råd til campingferien
Læs artikel
Lav dit hjemmearbejde før du begynder på ombygningen
Heymate ApS
Lav dit hjemmearbejde før du begynder på ombygningen
Læs artikel
Sådan giver du dit hus en udvendig make-over
Heymate ApS
Sådan giver du dit hus en udvendig make-over
Læs artikel
Invester din friværdi i boligrenovering
Heymate ApS
Invester din friværdi i boligrenovering
Læs artikel
Guide: lav din egen gallerivæg
Heymate ApS
Guide: lav din egen gallerivæg
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.