Heymate ApS

Boligmuligheder for studerende

Flytning | Skrevet af Heymate ApS d. 13. november 2020

I Danmark har bybilledet, over en lang periode, været fyldt af et store byggeprojekter, og særligt i storbyerne har der været en markant stigning i byggeaktiviteter. En stor andel af de nye projektbyggerier er forbeholdt unge og studerende og har karakteristiske træk som færre kvadratmeter til lavere priser. Ungdomsboligerne, som primært bliver bygget omkring de større byer, forsøger at imødekomme den store efterspørgsel på boliger til de studerende. Du kan se ledige ungdomsboliger i Danmark, ved at følge linket.

Kollegie eller bofællesskab

Hvis du står og overvejer om du skal bo i kollegie eller bofællesskab skal du overveje hvilken af de forskellige boformer, som passer bedst til dig og din personlighed.

Før i tiden karakteriserede man kollegier som en sociale boligformer, hvor fællesskab og sociale aktiviteter var nøgleord. Mange kollegier passer stadig til beskrivelsen og har ofte både fælles køkken og badeværelse. Disse typer af kollegier er perfekte til dig der flytter til en ny by og gerne vil lære nye mennesker at kende. Det er dog også muligt at finde kollegier eller ungdomsboliger, kun forbeholdt studerende, som er private lejligheder på få kvadratmeter for få penge.

Bofællesskabet er en mellemting mellem et kollegie og egen lejlighed. I et bofællesskab bor I en lille gruppe mennesker sammen. Det kan være i et hus eller en stor lejlighed. Det kan være med venner og bekendte eller helt nye mennesker, som du hurtigt vil få et godt kendskab til. Hvis du er et åbent og socialt menneske, som altid elsker selskab og nogen at snakke med, er et bofællesskabet helt sikkert en god løsning for dig.

Egen lejlighed

Hvis hverken kollegie, ungdomsbolig eller bofællesskab, der lyder som noget for dig, og du allerhelst bare vil have dit privatliv helt for dig selv, så kan egen lejlighed være den bedste løsning for dig. I egen lejlighed kan du selv vælge hvornår du får besøg, du kan selv vælge hvornår opvasken og rengøringen skal tages og du er ene om indretningen af lejligheden.

Bagsiden af medaljen er dog at du er alene om huslejen, og skal du flytte til en af de større studiebyer, kan det hurtigt blive en relativ dyr løsning.

En anden mulighed kan også være at finde en eller to gode venner og flytte i en lidt større lejlighed. På den måde får du både det sociale, nogen at dele husleje og rengøringsopgaver med, og fortsat kan nyde privatlivet.

 Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrasseungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Tre tidspunkter, hvor du altid bør ringe til en professionel elektriker
Heymate ApS
Tre tidspunkter, hvor du altid bør ringe til en professionel elektriker
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.