Heymate ApS

Boligmuligheder for studerende

Flytning | Skrevet af Heymate ApS d. 13. november 2020

I Danmark har bybilledet, over en lang periode, været fyldt af et store byggeprojekter, og særligt i storbyerne har der været en markant stigning i byggeaktiviteter. En stor andel af de nye projektbyggerier er forbeholdt unge og studerende og har karakteristiske træk som færre kvadratmeter til lavere priser. Ungdomsboligerne, som primært bliver bygget omkring de større byer, forsøger at imødekomme den store efterspørgsel på boliger til de studerende. Du kan se ledige ungdomsboliger i Danmark, ved at følge linket.

Kollegie eller bofællesskab

Hvis du står og overvejer om du skal bo i kollegie eller bofællesskab skal du overveje hvilken af de forskellige boformer, som passer bedst til dig og din personlighed.

Før i tiden karakteriserede man kollegier som en sociale boligformer, hvor fællesskab og sociale aktiviteter var nøgleord. Mange kollegier passer stadig til beskrivelsen og har ofte både fælles køkken og badeværelse. Disse typer af kollegier er perfekte til dig der flytter til en ny by og gerne vil lære nye mennesker at kende. Det er dog også muligt at finde kollegier eller ungdomsboliger, kun forbeholdt studerende, som er private lejligheder på få kvadratmeter for få penge.

Bofællesskabet er en mellemting mellem et kollegie og egen lejlighed. I et bofællesskab bor I en lille gruppe mennesker sammen. Det kan være i et hus eller en stor lejlighed. Det kan være med venner og bekendte eller helt nye mennesker, som du hurtigt vil få et godt kendskab til. Hvis du er et åbent og socialt menneske, som altid elsker selskab og nogen at snakke med, er et bofællesskabet helt sikkert en god løsning for dig.

Egen lejlighed

Hvis hverken kollegie, ungdomsbolig eller bofællesskab, der lyder som noget for dig, og du allerhelst bare vil have dit privatliv helt for dig selv, så kan egen lejlighed være den bedste løsning for dig. I egen lejlighed kan du selv vælge hvornår du får besøg, du kan selv vælge hvornår opvasken og rengøringen skal tages og du er ene om indretningen af lejligheden.

Bagsiden af medaljen er dog at du er alene om huslejen, og skal du flytte til en af de større studiebyer, kan det hurtigt blive en relativ dyr løsning.

En anden mulighed kan også være at finde en eller to gode venner og flytte i en lidt større lejlighed. På den måde får du både det sociale, nogen at dele husleje og rengøringsopgaver med, og fortsat kan nyde privatlivet.

 Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøkkenhavekøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderensning af tagrendersagsstyringskillevægslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Heymate ApS
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Læs artikel
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Heymate ApS
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Læs artikel
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Heymate ApS
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Læs artikel
Gør et sikkert og godt køb af bolig i Aarhus
Heymate ApS
Gør et sikkert og godt køb af bolig i Aarhus
Læs artikel
Sådan får du dit hjem til at fremstå lækkert
Heymate ApS
Sådan får du dit hjem til at fremstå lækkert
Læs artikel
Bliv sommerklar i haven
Heymate ApS
Bliv sommerklar i haven
Læs artikel
Få et godt overblik over hele projektet med sagsstyring
Heymate ApS
Få et godt overblik over hele projektet med sagsstyring
Læs artikel
Derfor skal man have en advokat ved køb og salg af bolig
Heymate ApS
Derfor skal man have en advokat ved køb og salg af bolig
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.