Fc Beton A/S

Fliser til indkørsel

Fliser og sten | Skrevet af Fc Beton A/S d. 31. juli 2015

Skal du have en indkørsel med fliser, skal du benytte nogle helt bestemte fliser. Der er ikke lige meget hvilke typer af fliser, der benyttes i en indkørsel.

Når du skal vælge fliser til indkørsel, skal du vælge nogle tykkere fliser end hvis du skulle bruge fliser til en terrasse, havegang eller lignende.

Langt de fleste er dog i tvivl om, hvilke fliser der er velegnede til indkørsler. Nogle tror at det kun er tykkelsen af flisen der er afgørende. Tykkelsen er bestemt også vigtig, men den rette tykkelse afhænger af arealet på de enkelte flise.

Det er med andre ord ikke muligt at give en fast regel for, hvornår en flise er velegnet til en almindelig indkørsel. Derfor har FC Beton A/S har lavet en oversigt over, hvilke fliser der er velegnede til en almindelig indkørsel. Vælger du at kombinere flere typer fliser i din indkørsel, bør du dog anvende samme tykkelse på alle fliserne i indkørslen. Vælges der ikke den samme tykkelse på alle fliserne i indkørslen, vil sand skulle afrettes i flere højder, hvilket medfører øget arbejde og risiko for at det færdige resultat ikke bliver så flot som ønsket.

I stedet for at bruge fliser til indkørslen, kan en indkørsel belægges med belægningssten. Se hvilke belægningssten, der er velegnet til en almindelig indkørsel her.


Du kan finde Gode Råd til hvordan du laver din indkørsel med fliser eller belægningssten her på fc-beton.dk eller du kan kigge nærmere på FC Beton A/S gør-det-selv sektion. Her vil især de 3 film om hvordan en belægning laves samt brochuren om betonbelægning være relevant. Mangler du inspiration til mønstre, så se forslag på FC Beton A/S fliseberegner.

Som det fremgår under Gode Råd, skal der opbygges korrekt underbund før der lægges fliser i indkørslen. Herudover skal der laves fuger når fliserne er lagt. Derfor har FC Beton A/S også tilføjet produkter som sand og grus til listen over fliser til indkørslen.

Når man bruger fliser til en indkørsel, bør der laves en kantsikring. FC Beton A/S har derfor tilføjet nogle af de produkter som er mest anvendelige som kantsikring af indkørsler til listen. Du kan finde yderligere inspiration til valg af kantafgrænsninger her.

Når du køber fliser, kantafgrænsning, grus og sand til indkørslen fra FC Beton A/S, er der for langt de fleste mulighed for direkte levering. Du kan finde dine leveringsmuligheder og priser herfor her. Du vil også kunne læse mere om hvorfor det er nødvendigt at FC Beton A/S automatisk tilføjer paller til ordren når du bestiller fliser til indkørslen.

FC Beton A/S egne lastbiler leverer bestillinger til Fyn og i Jylland. På FC Beton A/S lastbiler findes der en kran så vi kan løfte pallerne med fliser til indkørslen ind i haven hvis dette ønskes. Når der bestilles fliser til indkørsel på Sjælland leveres disse med andre vognmænd som læsser pallerne med fliser af med truck.

Læggemønstre

Levering
Når du har bestilt fliser til indkørslen her på fc-beton.dk vil FC Beton A/S transport og logistikafdeling tage over og finde den hurtigste leveringsdato. FC Beton A/S leverer normalt indenfor 10 dage, men kan ved ønske om hurtigere levering ofte klare dette. Skriv til os på salg@fc-beton.dk hvis du skal have leveret dine nye fliser hurtigt.

Alle FC Beton A/S fliser til indkørsel er på paller for at de kan læsse dem på lastbilerne og for at de igen kan læsse dem af hos dig. Derfor bliver der automatiks tilføjet det nødvendige antal paller til ordren. Prisen for levering bliver udregnet afhængigt af afstanden til leveringsadressen samt antallet af paller. Du vil derfor ofte kunne opnå en billigere pris for levering af fliserne ved at bestille grus og sand samt andet tilbehør til anlæg af indkørslen på samme tid.

Vil du vide mere om prisen for levering samt mulighederne for returnering af de tømte paller kan du finde disse informationer på siden direkte levering.Fc Beton A/S

FC Beton A/S har lavet fliser, blokke og belægningssten i mere end 70 år, og de findes i mange typer, farver og størrelser. Derved sikres der mulighed for den kreative løsning, uanset om der ønskes en traditionel eller moderne løsning. Fælles for alle deres sten er, at de er smukke og meget brudsikre.

FC Beton A/S er altid klar med gode råd, tips og inspiration til din nye terrasse, indkørsel eller lignende. De sætter altid kunden i centrum og finder en løsning, som passer bedst - både funktionelt og æstetisk. FC Beton A/S tilbyder naturligvis sand og stabilgrus som underlag til belægningen og smukke granitskærver til bedene. Dermed kan FC Beton A/S tilbyde en samlet løsning til en rigtig fordelagtig pris.

customer-logo

Firma Adresse

Nibevej 331
9200 Aalborg SV

Nyeste artikler fra Fc Beton A/S
Leca indgår aftale med FC Beton A/S
Fc Beton A/S
Leca indgår aftale med FC Beton A/S
Læs artikel
Fjern alger fra fliserne
Fc Beton A/S
Fjern alger fra fliserne
Læs artikel
Materieludlejning
Fc Beton A/S
Materieludlejning
Læs artikel
Gavekort – årets gaveidé
Fc Beton A/S
Gavekort – årets gaveidé
Læs artikel
Læg selv en rund terrasse
Fc Beton A/S
Læg selv en rund terrasse
Læs artikel
Fliser til indkørsel
Fc Beton A/S
Fliser til indkørsel
Læs artikel
Havebed og læmur af betonsten
Fc Beton A/S
Havebed og læmur af betonsten
Læs artikel
Mindre vedligeholdelse med større fliser
Fc Beton A/S
Mindre vedligeholdelse med større fliser
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
FC Beton A/S – Mørtel
Fc Beton A/S
FC Beton A/S – Belægningssten
Fc Beton A/S
FC Beton A/S – Blokke
Fc Beton A/S
FC Beton A/S – Fliser
Fc Beton A/S
FC Beton A/S – Granitskærver
Fc Beton A/S
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.