Fc Beton A/S

Byg en ikke bærende væg

Gulv, væg & loft | Skrevet af Fc Beton A/S d. 2. december 2014

Skal du have opdelt kælderen i flere rum kan du gøre dette som et gør det selv projekt med lecablokke og mørtel fra FC Beton A/S.

Er der ikke ryddet godt op i kælderen skal dette gøres først. Er der betongulv hvor du skal bygge skillerumsmuren er du næsten klar til at skulle i gang, men hvis der er lagt gulvtæppe, trægulv eller lignende skal dette først fjernes.

Når det hele er målt op og du er klar med snore, mørtel, cement, lecablokke og mureske er det med at komme i gang. FC Beton A/S anbefaler at benytte en 6,6% bakkemørtel til at mure med. Blandes denne mørtel til en KC 50/50/700 eller en KC 60/40/850 mørtel vil du få en god ny kældermur.

KC 50/50/700 mørtel blandes af 1 del cement til 13 dele 6,6% muremørtel mens KC 60/40/850 blandes af 1 del cement til 19 dele mørtel. Bland vand i så der opnås en god konsistens som hverken er for tør eller for våd.

De 10 cm tykke leca 600 blokke er et godt valg når der skal mures en skillevæg i kælderen. Ved at benytte lecablokke til at bygge en væg med vil man få en naturlig lydisolerende væg som samtidig vil være noget stærkere end eksempelvis en let væg af gipsplader.

Der spændes snore op for hvert skifte af lecablokke så muren bliver lige. Husk at mure med overlap på blokkene. Benyt et vaterpas jævnligt for at sikre at snorerne er spændt rigtigt op og at der mures korrekt efter dem.

Skal der lavet hul i væggen til vindue, døråbning eller lignende kan der bruges en leca overligger hertil. De kan ikke bestilles online, så der må du gerne ringe til FC Beton A/S på 98 34 34 11 eller sende en mail til salg@fc-beton.dk

Leca overliggerne fås også i 10 cm tykkelse som de anbefalede lecablokke. Højden er 19 cm mens længden varierer fra 125 cm til 250 cm.

Når muren er bygget og den rå overflade af lecablokkene er tilbage, skal de pudses. Hertil kan den samme mørtel bruges, men den mørke farve på FC Beton A/S muremørtel gør at de anbefaler deres strandsandsmørtel hvis væggen skal males hvid.

Strandsandsmørtlen kalder FC Beton A/S også for en pudsemørtel da den ikke må bruges til at mure med, men kun til at pudse med. Deres strandsandsmørtel laves på meget lyst sand og det er derfor nemmere at male væggen hvid når der er brugt strandsandsmørtel til at pudse væggen.

Ligesom med bakkemørtlen anbefaler de at benytte 6,6% strandsandsmørtel som blandes i forholdet 1 del cement til 19 dele mørtel.

Bestil alle produkterne til dit projekt direkte hos www.fc-beton.dk og få dem bragt hjem.

FC Beton tilbyder dig flere gør-det-selv artikler, find oversigten herFc Beton A/S

FC Beton A/S har lavet fliser, blokke og belægningssten i mere end 70 år, og de findes i mange typer, farver og størrelser. Derved sikres der mulighed for den kreative løsning, uanset om der ønskes en traditionel eller moderne løsning. Fælles for alle deres sten er, at de er smukke og meget brudsikre.

FC Beton A/S er altid klar med gode råd, tips og inspiration til din nye terrasse, indkørsel eller lignende. De sætter altid kunden i centrum og finder en løsning, som passer bedst - både funktionelt og æstetisk. FC Beton A/S tilbyder naturligvis sand og stabilgrus som underlag til belægningen og smukke granitskærver til bedene. Dermed kan FC Beton A/S tilbyde en samlet løsning til en rigtig fordelagtig pris.

customer-logo

Firma Adresse

Nibevej 331
9200 Aalborg SV

Nyeste artikler fra Fc Beton A/S
Leca indgår aftale med FC Beton A/S
Fc Beton A/S
Leca indgår aftale med FC Beton A/S
Læs artikel
Fjern alger fra fliserne
Fc Beton A/S
Fjern alger fra fliserne
Læs artikel
Materieludlejning
Fc Beton A/S
Materieludlejning
Læs artikel
Gavekort – årets gaveidé
Fc Beton A/S
Gavekort – årets gaveidé
Læs artikel
Læg selv en rund terrasse
Fc Beton A/S
Læg selv en rund terrasse
Læs artikel
Fliser til indkørsel
Fc Beton A/S
Fliser til indkørsel
Læs artikel
Havebed og læmur af betonsten
Fc Beton A/S
Havebed og læmur af betonsten
Læs artikel
Mindre vedligeholdelse med større fliser
Fc Beton A/S
Mindre vedligeholdelse med større fliser
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
FC Beton A/S – Blokke
Fc Beton A/S
FC Beton A/S – Fliser
Fc Beton A/S
FC Beton A/S – Mørtel
Fc Beton A/S
FC Beton A/S – Belægningssten
Fc Beton A/S
FC Beton A/S – Granitskærver
Fc Beton A/S
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.