Aj Skadedyrskontrol ApS

Væggelus og borebiller – professionel bekæmpelse

Skadedyr | Skrevet af Søren Pedersen d. 7. februar 2018

Som skadedyrsservice oplever AJ Skadedyrskontrol ofte, hvordan danske hjem invaderes af væggelus og/eller borebiller.

AJ Skadedyrskontrol tilkaldes som ekspert på området, da de to typer af skadedyr skal bekæmpes for at undgå hhv. irritationer på kroppen og permanent skade på bygningskonstruktionen.

Der er tydelige tegn, du også selv kan se efter, før du tilkalder eksperthjælp.

Væggelusen er en blodsuger, der kan give kløe og svie til husets beboere. Væggelusene opholder sig typisk i sengen og sengetøjet, og er meget svære at få øje på – særligt da de skjuler sig i dagtimerne. Mens du sover i din seng, er væggelusen til gengæld vågen. Her suger den blod, hvilket giver udslag i form af kløe og irritationer på huden.

Foruden at bemærke, om du oplever kløe og får små røde mærker, når du sover, skal du se efter om madrasser, polstring eller vægge har små røde eller rødbrune pletter, der minder om jordslåethed. Dette er væggelusens afføring, som efterlader synbare mærker. Hold desuden øje med små klæbrige æg eller en sødlig lugt, hvis der er særligt aggressive angreb.

Væggelus i tætte beboelsesområder kræver hurtig indsats, så angrebet ikke spreder sig til f.eks. omkringliggende lejligheder. Derfor udrydder vi alle arnesteder og behandler effektivt og omfattende for at forhindre spredning.

Borebillen er et lille insekt, der kan forvolde stor skade på din bolig. Billerne angriber træ, hvilket er nedslidende på konstruktionen. For at gøre ondt værre, forholder det sig ofte sådan, at forsikringsselskaberne ikke dækker mod angreb og skader, der forvoldes på husets træ og konstruktion. Dette fordi angrebet sker over en lang periode, hvorfor det tæller som almindelig vedligeholdelse. Bekæmpelse af borebillerne skal derfor ske prompte!

Du skal holde øje med udsatte områder, som er på træ og inventar i køkken og kælder, stuen (ved fodpaneler, træværk og møbler) samt tørrelofter. Faktisk bør du kontrollere dit træværk 2 gange årligt. Se efter tegn som f.eks. melstøv ved tagfødder og loft.

Bemærk at vi har 30 års garanti på vores services, og er specialister i behandling af borebiller.

Hvorfor vælge AJ Skadedyrskontrol til opgaven?

Når du vælger AJ Skadedyrskontrol til at løse opgaver med væggelus, borebiller eller andre skadedyr, får du eksperthjælp med mere end 20 års erfaring.

Vores tilgang til opgaven er altid individuelt tilrettelagt ud fra angrebet, og vores arbejde består både i at løse problemet her og nu samt forebygger at nye angreb.

Som autoriseret skadedyrsfirma og medlem af brancheforeningen for skadedyrsfirmaer udfører vi alt arbejde efter de kvalitetssikringer og høje standarder, der er sat.

Det betyder, at vi løser opgaven etisk, i forhold til alle gældende lovgivninger og naturligvis med stor faglighed.Aj Skadedyrskontrol ApS

AJ Skadedyrskontrol er et autoriseret, landsdækkende skadedyrsfirma, som er certificerede og godkendt af miljøstyrelsen. Vi har mange års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse og desinficerings opgaver. Vi er medvirkende i tv programet De beskidte helte, som kan ses på Kanal 5. Vi var finalist i 2018, 2019 og 2020 som "Årets Specialist" og "Årets Skadedyrs firma" - alene på baggrund af vores flotte anmeldelser på www.anmeld-haandvaerker.dk. I 2019 vandt vi ligeledes prisen. Vi er medlem af brancheforeningen, hvor vi forpligtet os til at overholde fælles spilleregler for god virksomhedsskik og  håndtering af godkendte bekæmpelsesmidler til brug mod skadedyr. Vi har fornuftige priser på vores ydelser, da vi ikke bruger penge på dyre kontor lokaler, men arbejder, som udgangspunkt hjemme fra.

Kontaktoplysninger

Ulvevej 34
4622 Havdrup

E-mail: Service@ajko.dk Telefon: 50301111