Aj Skadedyrskontrol ApS

BioVir bekæmper skadelige bakterier

Skadedyr | Skrevet af Søren Pedersen d. 26. januar 2018

AJ Skadeservice kan med produktet BioVir tilbyde at bekæmpe smitsomme- og skadelige bakterier. Produktet kan være behjælpelig med at stoppe spredningen af baktier, og dermed mindske virus- og bakterie problemet i Danmark. BioVir er godkendt af Fødevarestyrelsen. BioVir har langtidseffekt og er hverken skadelig for dyr, miljøet eller mennesker.

Hvordan virker BioVir?

BioVir eliminerer op til 99,9 % af alle bakterier, sporer og vira, som fx influenza-virus og salmonella. Produktet går ind og ødelægger bakteriernes DNA og RNA, hvilket gør, at de bliver nedbrudt. AJ Skadedyrskontrol kan med produktet BioVir både hjælpe med akut bekæmpelse men tilbyder også forebyggelse af problemet. En BioVir forebyggende behandling danner en beskyttende hinde på det ønskede sted, og mindsker dermed risikoen for, at der opstår baktier på det pågældende sted.

BioVir kan hjælpe med:

  • fjernelse af bakterier og dermed smitterisiko på blandt andet hospitaler og plejehjem
  • et bedre indeklima
  • at nedsætte sygefravær på grund af nedsat smitterisiko
  • fjerne skimmelsvamp hurtigt og billigtAj Skadedyrskontrol ApS

AJ Skadedyrskontrol er et autoriseret, landsdækkende skadedyrsfirma, som er certificerede og godkendt af miljøstyrelsen. Vi har mange års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse og desinficerings opgaver. Vi er medvirkende i tv programet De beskidte helte, som kan ses på Kanal 5. Vi var finalist i 2018, som "Årets Specialist" - alene på baggrund af vores flotte anmeldelser på www.anmeld-haandvaerker.dk. Vi er medlem af brancheforeningen, hvor vi forpligtet os til at overholde fælles spilleregler for god virksomhedsskik og  håndtering af godkendte bekæmpelsesmidler til brug mod skadedyr. Vi har fornuftige priser på vores ydelser, da vi ikke bruger penge på dyre kontor lokaler, men arbejder, som udgangspunkt hjemme fra.

Kontaktoplysninger

Ulvevej 34
4622 Havdrup

E-mail: Service@ajko.dk Telefon: 50301111