Aj Skadedyrskontrol ApS

Husmår – bekæmpelse med lugtsanering

Skadedyr | Skrevet af Søren Pedersen d. 30. juni 2020

En husmår er en fascinerende jæger. Men har du først prøvet at have husmår på loftet, ved du, at den skal jages bort, hvis du ønsker at bevare din sindsro og nattesøvn.

Husmåren er nemlig både larmende og nådesløs over for din bolig. Den gnaver f.eks. lystigt i isolering og i strømledninger på loftet. Det kan desværre betyde, at du får ødelagt inventaret og må punge ud for at en håndværker kan udbedre skaderne.

Derudover er husmåren kendt for at spurte frem og tilbage over gulvet og skrige på ALLE tider af døgnet – også når du gerne vil have din nattesøvn. Resultatet er derfor ofte, at husmåren driver beboerne til vanvid. Og skulle ødelagt inventar og spoleret nattesøvn ikke være nok, så får det faktum at husmåren ofte slæber døde og smittebærende dyr med ind nok tålmodighedsbægeret til at flyde over.

Af samme årsag er det helt naturligt, at folk hurtigt kontakter en skadedyrsbekæmper. Desværre anvender mange af disse bestialske fangstmetoder som fælder. Fælder som disse SKAL kontrolleres to gange dagligt, så der ikke sidder et dyr fanget og lider. Derudover er det sjældent den mest effektive metode for dig, som vil jage husmåren væk. Ofte flytter en ny nemlig ind, da den kan lugte duftstofferne fra den tidligere beboer.

Hos AJ Skadedyrskontrol har vi taget konsekvensen af dette, og anvender derfor lugtsanering. Vi spreder et ufarligt duftstof, som hverken kan lugtes eller fornemmes af mennesker eller husdyr, men som får husmåren til at forlade sit opholdssted.

Duftstoffet virker desuden 1,5 år, hvorfor metoden i samme tidsrum forebygger at en ny husmår finder vej ind i dit hjem.

Husk forebyggelsen

Med klimaforandringernes effekt på vintermånederne, oplever vi flere og flere milde vintre. Det betyder, at der findes et stort fødegrundlag i form af fugle, mus m.m., som husmåren kan mæske sig i.

Desværre betyder det også, at vi fremadrettet kan forvente at se flere tilfælde af invasion fra den firbenede snu jæger.

Hos AJ Skadedyrskontrol anbefaler vi derfor den præventive adfærd, hvor du forebygger mod indflytningstilfælde fra husmåren.

Vi hjælper med at kontrollere og rådgive ud fra de forhold, der eksisterer omkring din bolig. Vi undersøger blandt andet, hvordan måren kan trænge ind fra træer, der vokser tæt op ad huset, fra huller i tag- og murværk og meget mere.

Formålet er at sikre, du ikke pludselig skal have erstattet dele af gennemtyggede elinstallationer eller isoleringer – og at du får lov at bevare den gode nattesøvn.

AJ Skadedyrskontrol har mere end 20 års erfaring i branchen og arbejder som autoriseret skadedyrsfirma – ud fra princippet om skånsom, men effektiv skadedyrsbekæmpelse.

Læs mere om AJ Skadedyrskontrol på Anmeld Håndværker, og vores kundeanmeldelser.Aj Skadedyrskontrol ApS

AJ Skadedyrskontrol er et autoriseret, landsdækkende skadedyrsfirma, som er certificerede og godkendt af miljøstyrelsen. Vi har mange års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse og desinficerings opgaver. Vi er medvirkende i tv programet De beskidte helte, som kan ses på Kanal 5. Vi var finalist i 2018, 2019 og 2020 som "Årets Specialist" og "Årets Skadedyrs firma" - alene på baggrund af vores flotte anmeldelser på www.anmeld-haandvaerker.dk. I 2019 vandt vi ligeledes prisen. Vi er medlem af brancheforeningen, hvor vi forpligtet os til at overholde fælles spilleregler for god virksomhedsskik og  håndtering af godkendte bekæmpelsesmidler til brug mod skadedyr. Vi har fornuftige priser på vores ydelser, da vi ikke bruger penge på dyre kontor lokaler, men arbejder, som udgangspunkt hjemme fra.

Kontaktoplysninger

Ulvevej 34
4622 Havdrup

E-mail: Service@ajko.dk Telefon: 50301111