Heymate ApS

Tre gode råd til dit næste byggeprojekt

Om- og tilbygning | Skrevet af Heymate ApS d. 22. april 2021

Hjemmeprojekter er noget de fleste kender til. Om det er ude i haven, omhandler oprydning i kælderen eller i tøjskabene, er det alt sammen noget mange danskere giver sig til. Ét af de større hjemmeprojekter er renovering eller om- og tilbygning af boligen. Dette er typisk et større projekt, da det kan kræve en del omkostninger og tid. For mange kan det være svært at navigere i alle de muligheder der findes på markedet – både i forhold til materialer, arkitektur, design og lignende. Derfor vælger de fleste faktisk at få professionel hjælp, for at sikre det bedst mulige slutresultat. Afhængig af hvor stor projektet er, kan du vælge mellem rådgivning af forskellig grad. Eksempelvis er det en fordel af få ingeniørrådgivning inden for konstruktioner, så dem der skal udføre byggearbejdet har de bedste forudsætninger og samtidig får et godt overblik. Her er Calceku ApS et godt eksempel, som du kan læse mere om her: https://www.calceku.dk/. Forneden kan du læse om yderligere råd til når du skal i gang med et ingeniørprojekt.

 

Få behov afklaret

Når du eller i har valgt at få noget professionel hjælp til at udføre projektet, er det vigtigt, at i kan klargøre jeres behov og ønsker så præcist som muligt. Det er vigtigt, at både håndværkere, arkitekten osv. har fået nøje beskrivelser af jeres krav og ønsker, så de ikke begynder at bygge noget, der slet ikke var det i havde gået og drømt om. Du eller i skal derfor være enige med jer selv om, hvad målet med projektet er, og herefter kunne formidle det videre. På den måde sikrer i, at der ikke kommer til at ske misforståelser.

 

Tænk familien med ind i projektet

At arbejde på et byggeprojekt i hjemmet kan koste rigtig meget tid. Det er derfor vigtigt, at i som familie har lavet en forventningsafstemning for, hvorledes processen kommer til at påvirke hverdagen. Eksempelvis kan en ombygning betyde, at familien slet ikke kan bo i huset eller boligen, i den periode hvor der bygges. Derfor skal i også gøre jer overvejelser omkring eventuelle alternativer. Et andet eksempel er pasning af børn, hvis de nu ikke er store nok til at passe sig selv. Her skal en eventuel børnepasning også tænkes med ind.

 

Hav et overblik over tid og budget

Det koster både tid og penge, at skulle i gang med et byggeprojekt. Tiden har som nævnt en påvirkning på hverdagen, hvilket man skal have for øje. Omkostningerne kan også være store, specielt ved større projekter. Læg derfor et budget for projektet og bevar overblik over økonomien. Læg også gerne 15-20 % oveni, da der ofte kan dukke uforudsigelige omkostninger op.

 

 Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerOm- og tilbygningTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingombygningopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrassetilbygningungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Læs artikel
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.