Heymate ApS

Tre gode råd til din boligindretning

Belysning | Skrevet af Heymate ApS d. 3. august 2020

Når du har din egen lejlighed eller dit eget hus, så har du det privilegium, at du selv kan stå for indretningen i dit hjem.
Indretningen i dit hjem er uhyre vigtig for din egen og andres oplevelse af det sted, hvor du bor. Det er fuldstændig op til dig at indrette hjemmet således, at det er hyggeligt at være i for dig og dine gæster. Derudover bør dit hjem også afspejle din egen stil og din personlighed. Nok er boligindretningen et privilegium, men det er også et tungt ansvar, der hviler på dine skuldre som boligejer. En kedelig eller tom indretning kan sætte et særdeles negativt præg på hjemmet og give en følelse af, at hjemmet er ufærdigt. Men boligindretning er tidskrævende og ikke omkostningsfrit. Det kan derfor være svært at komme i mål med den perfekte indretning i en stresset hverdag, hvor der konstant er andre ting på programmet. Hvis du er i tvivl om, hvad der kan gøre forskellen i din indretning, så er her tre gode råd til din boligindretning, så også du kan få et velindrettet hjem.

Lys

En af de vigtigste ting i et behageligt hjem er belysningen. En god del af denne kommer gennem vinduerne i form af naturligt dagslys. Men i et land som Danmark, er det desværre relativt mørkt udenfor store dele af året. Derfor er din belysning inde i hjemmet utrolig afgørende for, hvordan hjemmet føles. Et dunkelt hjem er sjældent særlig hyggeligt at være i. Hos Andlight.dk kan du få et bredt udvalg af designer-væglamper til alles slags hjem. Du kan Se alle væglamperne her. Med gode væglamper rundt omkring i din bolig, kan du være sikker på, at hjemmet bliver et langt hyggeligere sted.

Spisebordet er hjertet

I et typisk moderne køkken-alrum, så er der én brugsgenstand, der står i hjertet af det hele, og det er spisebordet. Det er et af de steder, du kommer til at bruge mest tid i dit hjem, om der er gæster eller ej. Kort sagt, bør du altså skaffe et spisebord, der giver mening for dig. Her må du gerne bruge lidt ekstra af budgettet på et bord, der både praktisk og designmæssigt passer til dit behov. Et lækkert spisebord er noget af det første, dine gæster får øje på. Og de skulle jo gerne blive imponerede.

Vægdekoration

Medmindre, du er til en meget minimal boligindretning med bare hvide vægge, så er vægdekoration en genial måde at skabe liv i hjemmet. Her kan du sætte farver på væggene og samtidig fortælle en historie om dig selv og din stil inden for kunst. Det er en fed måde at givet hjemmet karakter og nuancer, så dine gæster og dig selv har noget at kigge på.

 Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerOm- og tilbygningTag & tagrenderTerrasseralgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdrømmehaveelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivægglasvæggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakollegiekomfort i indretningenkøkkenhavelevering af grusnew yorker vægnipstingombygningopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenpyntegenstanderensning af tagrenderskillevægsmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstermoruderterrassetilbygningungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Heymate ApS
Tre gode råd til dit næste byggeprojekt
Læs artikel
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Heymate ApS
Hvordan du holder hus og have i den bedste stand
Læs artikel
Smarte løsninger til hjemmet
Heymate ApS
Smarte løsninger til hjemmet
Læs artikel
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Heymate ApS
Sådan finder du den bedste boligadvokat
Læs artikel
Et hjem med møbler af byggemateriale
Heymate ApS
Et hjem med møbler af byggemateriale
Læs artikel
Boligmuligheder for studerende
Heymate ApS
Boligmuligheder for studerende
Læs artikel
Inspiration til indretningen på børneværelset
Heymate ApS
Inspiration til indretningen på børneværelset
Læs artikel
3 fordele ved at bo i byen
Heymate ApS
3 fordele ved at bo i byen
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.