Tag de bedste billeder af din stylede bolig

Indretning | Skrevet af Denise d. 11. marts 2022

Er du blevet helt betaget af at tage gode billeder af din bolig, og måske give inspiration til andre, så er det vigtigt at billederne ser meget skarpe og professionelle ud. Det kræver det rigtige udstyr, styr på den gode belysning og sans for det unikke.

Det rigtige udstyr

Det kan være en rigtig god hjælp, hvis man går op i at tage gode billeder af sin bolig, at man har det rigtige udstyr til opgaven. Der er mange måder at tage billeder på, til forskellige formel, men ligegyldigt hvor du fokuspunkt ligger, så er det altid en god hjælp med kamerastativer. Man kan få kamerastativer i mange forskellige størrelser, højder og til forskellige devices. Hvis du ikke har et stort spejlreflekskamera, og foretrækker at bruge din smartphone, til at tage tage billeder med, så kan man også få kamerastativer til smartphones. Ved brug af kamerastativer bliver man altså fri for at stable bøger, finde et bord i den rigtige højde, få mobilen til at stå uden at vælte og mange andre praktisk udfordringer, som følger med. Du sætter bare kameraet eller mobilen fast i holderen og så kan du nemt arrangere dit setup, så det ser helt rigtigt ud på skærmen. Arbejder du med en større produktion af billeder, måske til et boligmagasin, så kan du også kigge om cee stik kan hjælpe dig på vej.

Lys er alfa og omega

Det er så utroligt vigtigt, når man tager billeder, at lyset er i orden, og det gør en verden til forskel for det færdige produkt. Sørg for at der er godt med naturligt lys, der hvor du tager billedet, og juster med kunstig belysning, så det bliver helt perfekt. Hvis du gør brug af kamerastativer, så går du det også meget nemmere for dig selv, at have fokus på den helt rigtige belysning, for det kræver at man justerer frem og tilbage hele tiden. Det er også meget vigtigt med lyset, hvis der er personer på billedet. Vi kender alle det store besvær, der kan være ved at finde frem til det helt rigtige selfie-lys, og hvor meget det har at sige for billedets kvalitet.

Undgå kedelige billeder

Hvis man kigger i et boligmagasin, så ligner mange billederne hinanden, og de kan måske være lidt kedelige i længden. Undgå at ende op med et kedeligt og ordinært billede, ved at gøre det personligt, og tilføje nogle skæve genstande, som ingen andre har. Det kan for eksempel være et arvestykke, noget du har fundet på genbrug, eller måske noget, som du selv har kreeret i værkstedet, i hobbyrummet eller på aftenskolen.

 Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

70'erAftrykspladerBOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningForsikringerGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMycometer-testMøblerNybygOm- og tilbygningOpvarmningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserUdekøkken og grillVVSVilla / rækkehusa-kasseadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgebekæmpelsealgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbetonstøvbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningboligrenoveringbroste copenhagenbygge egetbyggebranchenbyggeprojektbyggerådgiverbyggerådgivningbyggesagkyndigbyggetekniskbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetcoffee table booksdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationerelsikkerhedeltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseflytningflyttefirmaflyttekasserflyttemændforandring af 70'er stilforårsrengøringfotos af boligfriværdifyrringsoliefærdighækgallerivæggardinbussengardinergasgrillglasvæggravemaskinelejegrillgæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavebænkehavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhuskøbhåndvaskindbydende haveindkørselindretningindretning af børneværelseindretning af spisestueindretning med lysindretnings entusiastindretningstrendsindustriel indretninginvesteringkameraudstyrkarrieremulighederklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøberrådgivningkøkken-alrumkøkkenhavekøkkenindretningkøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusliftlejemaskinelejeminigravernew yorker vægnipstingnyt køkkennyt liv til stuenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskineordblindetræningordblindhedpandalampeparcelhusperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrenoveringsprojektrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægskimmelsvampslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspar penge på varmespillerumspisebordspisestuestaudebedstoppet toiletstore termovinduerstuderendestylet boligståltagsvømmepølswimmingpoolsækkestoltaglæggertagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneuddannelseudskiftning af tagungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevarmeregningvinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Denise
Sådan kan du gøre byggeprojektet nemmere
Læs artikel
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Denise
Sådan kan det gøres nemmere at flytte
Læs artikel
Elsikkerhed i hjemmet
Denise
Elsikkerhed i hjemmet
Læs artikel
Indret dit hjemme med seneste trends
Denise
Indret dit hjemme med seneste trends
Læs artikel
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Denise
Sådan forvandler du dit 70’er parcelhus til et moderne look
Læs artikel
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Denise
Tre gode tips til at bygge dit nye køkken
Læs artikel
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Denise
Skab en hyggelig og hjemlig indretning i din bolig
Læs artikel
Sådan gør du din have mere indbydende
Denise
Sådan gør du din have mere indbydende
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.