Heymate ApS

Lav dit hjemmearbejde før du begynder på ombygningen

Boligejer | Skrevet af Signe d. 3. februar 2020

Der er nok at tage fat på, når man først har besluttet sig for, at gå i gang med en ombygning af sit hus eller sin lejlighed. Det gør, at man ofte godt kan være fristet til, at give sig i gang med arbejdet hurtigst muligt. Jo før man går i gang med ombygningen, jo hurtigere står ens hjem jo færdigt, ikke sandt?

Det er på sin vis rigtigt nok, men kun hvis man har den rigtige idé om, hvad det vil sige at ”gå i gang”. Mange tænker nemlig på dette som det rent fysiske arbejde. De tænker på indkøb af de nødvendige materialer til at understøtte ombygningen, klargørelsen af værktøj, og så selvfølgelig selve processen med at rive ned og bygge op. Det er disse ting man er fristet til at gå i gang med så hurtigt som muligt, så man kan få ombygningen overstået.

Problemet er imidlertid, at det ikke er det bedste sted at starte. Det er fint ikke at tøve med at komme i gang, men man bør vælge det man går i gang med, med omhu. Før du begynder på det fysiske arbejde, bør du nemlig først lave dit hjemmearbejde. Hvis du sætter dig ned, og tænker tingene ordentligt igennem, kan du nemlig spare meget tid og besvær på den lange bane. Det er derfor vi altid anbefaler, at man gør sit hjemmearbejde, før man begynder på ombygningen.

Det første man bør gøre er, at danne sig et overblik over de økonomiske aspekter af ens ombygning. Det hjælper ikke noget, at man har kastet sig ud i det store ombygningsarbejde af ens hjem, hvis man pludseligt løber tør for penge halvvejs igennem. Hvis man lægger et godt og overskueligt budget, så kan man ikke alene være sikker på at man kan færdiggøre ombygningen, man kan også tage sig tid til at finde det bedste sted at låne. Det er de færreste der kan gennemføre en ombygning uden at optage et lån, men det betyder ikke, at man bare skal tage det første og bedste lån, man finder. Ved at have lagt et realistisk budget kan man komme ud og kigge på de forskellige alternativer uden at forhaste sig, og på den måde vælge det bedste lån til ens situation.

Derefter bør man se på hvilke muligheder man har, når det kommer til relevante services. Det er sjældent en god idé, at gøre alting selv. En ombygning er en stor opgave, der består af en masse mindre opgaver. Ved at hente specialister ind, som er gode til de små men vigtige opgaver, vil du typisk få et bedre resultat til en lavere pris. Mange services tilbyder i dag, at man kan få 30 dage gratis, og på den måde risikerer man jo ikke noget. Hvis man bare har kastet sig hovedløst ud i en ombygning, så ender man let med at betale overpris, fordi man har brug for at få en ekspert ind her-og-nu. Har man i stedet på forhånd fundet ud af, hvem man har brug for og hvornår, så kan man finde de gode tilbud og forhandle sig til en fornuftig pris.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Selvsalg: Sådan får du succes med at sælge din bolig på egen hånd
Heymate ApS
Selvsalg: Sådan får du succes med at sælge din bolig på egen hånd
Læs artikel
Gode råd til campingferien
Heymate ApS
Gode råd til campingferien
Læs artikel
Lav dit hjemmearbejde før du begynder på ombygningen
Heymate ApS
Lav dit hjemmearbejde før du begynder på ombygningen
Læs artikel
Sådan giver du dit hus en udvendig make-over
Heymate ApS
Sådan giver du dit hus en udvendig make-over
Læs artikel
Invester din friværdi i boligrenovering
Heymate ApS
Invester din friværdi i boligrenovering
Læs artikel
Guide: lav din egen gallerivæg
Heymate ApS
Guide: lav din egen gallerivæg
Læs artikel

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.