Fc Beton A/S

Terrasse af sten

Fliser og sten | Skrevet af Fc Beton A/S d. 27. maj 2014

Skal du anlægge en ny stenterrasse eller omlægge den gamle, er der typisk en række områder, du bør overveje, inden du påbegynder gør-det-selv arbejdet.

Vælg de rette belægningssten til terrassen
Når man står overfor valget af belægningssten til terrassen, kan det være rigtig svært at vælge, da der er mange typer at vælge imellem. Til terrassen er valget dog meget frit, da der sjældent kommer tung belastning. En indkørsel derimod belastes oftest langt mere og der stilles derfor skarpere krav til belægningen. Belægningssten med 5 cm tykkelse er derfor tilstrækkelig på terrasser. Formgivningen spiller også ind, da det ikke er alle belægningssten, der er egnet til at dreje osv. Ved brug af de rektangulære, vil du opleve en langt stærkere belægning, da de skæve kanter er med til at låse stenene sammen. Få yderligere information om valg af belægningssten hos www.fc-beton.dk

Inspiration til læggemønstre
Belægningssten kan også anlægges i et utal af farver og mønstre. Hvilket læggemønster og hvilken farvekombination man skal vælge, er dog helt op til ens egen smag. Som tilbehør, kan du også få kantafgrænsning med slået kant, cirkelblokke og centersten, hvis du ønsker at lave cirkelformede mønstre i belægningen. Har du brug for inspiration fremvises 3 former for læggemønstre herunder.


Hvad koster en stenterrasse?
Det er næsten umuligt at give et bud på, hvad det koster at anlægge en stenterrasse, da det i høj grad afhænger af opgavens omfang i forhold til hvilken form og farve du ønsker. Du kan dog regne med, at det er billigst at få anlagt en klassisk terrasse med firkantede sten. Derudover er der også en mindre besparelse at hente ved at vælge de tyndere belægningssten, men det kan sjældente svare sig, da stenene blot har en kortere levetid.
Hver forhandler har tilmed forskellige priser, og derfor kan man ikke angive en fast pris. Priserne herunder tager udgangspunkt i priser fra fc-beton.dk og er opgjort pr. m2. Dette for at give dig et indtryk af, hvad det koster at anlægge en terrasse.


Oven i prisen skal du lægge udgifter til grus, levering, leje af udstyr osv. Dertil kommer der udgifter til en anlægsgartner, hvis du ikke vælger at gøre det selv.

Vedligeholdelse af en stenterrasse
En stenterrasse er som udgangspunkt meget nem at vedligeholde, såfremt du har været grundig, da du lagde underlaget under stenene. Selvfølgelig kan der komme mos, algebegroninger på fliserne. Det kan dog undgås, ved jævnligt at feje terrassen eller ved at benytte algefjerner.

Har du nogen spørgsmål vedrørende valg af belægningssten, priser eller lignende er du velkommen til at kontakte www.fc-beton.dk, og ellers har de samlet en masse informationer, tips, tricks og gode råd om anlæg af ny terrasse.Fc Beton A/S

FC Beton A/S har lavet fliser, blokke og belægningssten i mere end 70 år, og de findes i mange typer, farver og størrelser. Derved sikres der mulighed for den kreative løsning, uanset om der ønskes en traditionel eller moderne løsning. Fælles for alle deres sten er, at de er smukke og meget brudsikre.

FC Beton A/S er altid klar med gode råd, tips og inspiration til din nye terrasse, indkørsel eller lignende. De sætter altid kunden i centrum og finder en løsning, som passer bedst - både funktionelt og æstetisk. FC Beton A/S tilbyder naturligvis sand og stabilgrus som underlag til belægningen og smukke granitskærver til bedene. Dermed kan FC Beton A/S tilbyde en samlet løsning til en rigtig fordelagtig pris.

customer-logo

Firma Adresse

Nibevej 331
9200 Aalborg SV

Nyeste artikler fra Fc Beton A/S
Leca indgår aftale med FC Beton A/S
Fc Beton A/S
Leca indgår aftale med FC Beton A/S
Læs artikel
Fjern alger fra fliserne
Fc Beton A/S
Fjern alger fra fliserne
Læs artikel
Materieludlejning
Fc Beton A/S
Materieludlejning
Læs artikel
Gavekort – årets gaveidé
Fc Beton A/S
Gavekort – årets gaveidé
Læs artikel
Læg selv en rund terrasse
Fc Beton A/S
Læg selv en rund terrasse
Læs artikel
Fliser til indkørsel
Fc Beton A/S
Fliser til indkørsel
Læs artikel
Havebed og læmur af betonsten
Fc Beton A/S
Havebed og læmur af betonsten
Læs artikel
Mindre vedligeholdelse med større fliser
Fc Beton A/S
Mindre vedligeholdelse med større fliser
Læs artikel
Indlæs flere artikler...
Brochurer
FC Beton A/S – Granitskærver
Fc Beton A/S
FC Beton A/S – Belægningssten
Fc Beton A/S
FC Beton A/S – Mørtel
Fc Beton A/S
FC Beton A/S – Blokke
Fc Beton A/S
FC Beton A/S – Fliser
Fc Beton A/S
Indlæs flere brochurer...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.