Murermester & Aut. Kloakmester Tim Nielsen

Finalist ved Årets håndværker 2018

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 30. august 2018

Det er gået fremad med hastige skridt for Murer- og kloakmester Tim Nielsen, der de seneste 4 år været finalist hele 5 gange til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Det er ikke en tilfældighed, at firmaet har nydt godt af at velplejet renomme siden 1985, hvor Tim Nielsen første gang kørte ud og ydede god håndværkskvalitet og høj service. Værdierne har fulgt forretningen lige siden, og særligt 2017 og 2018 udmærker sig som år, hvor Murer- og kloakmester Tim Nielsen både stod i finalen i kategorien Årets Arbejdsmiljø og Årets Murer (5+ ansatte).

ÅRETS HÅNDVÆRKER™ er et stort awardshow, der hvert år udpeger de bedste håndværkere i Danmark baseret på både brugeranmeldelser fra anmeldelsesportalen www.anmeld-haandvaerker.dk samt en professionel fagjurys benhårde vurdering af virksomhedens faglige kundskaber.

For at komme i betragtning til en finaleplads inden for sin håndværkskategori kræver det først og fremmest flotte karakterer på Anmeld Håndværker platformen, og netop her har Murer- og kloakmester Tim Nielsen siden 2014 høstet roser og anerkendelse på de 5 parametre: kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Faglighed giver finalepladser

På deres egen hjemmeside www.tim.dk, praler virksomheden selv af at være ” Din garanti for høj kvalitet i murerarbejde og kloakservice”. Og ser man på kundetilfredsheden, lægger den Storkøbenhavnske håndværksmester vægt bag sine ord, hvilket bliver godt modtaget hos kundeskaren:

Super, super god oplevelse. Søde, dygtige og kreative medarbejdere, som kom frem til en meget bedre løsning end jeg havde bedt om. Tak til jer alle!” og ”God oplevelse med Murermester Tim Nielsen, de har udført arbejdet inde for den aftalte tid og til den aftalte pris. Alt blev leveret pænt og ryddeligt”, er blot nogle af de tilfredse anmeldelser, der har sikret virksomheden en Elite Smiley og en høj score som det synlige bevis på stor tilfredshed.

Selv ser virksomheden denne typer anbefalinger som én af de vigtigste grunde til den store succes, som blandt andet har resulteret i sejren som Årets Murer (5+ ansatte). Succes kræver naturligvis hårdt arbejde, og det ved de faste 7-9 veluddannede medarbejdere, når de besøger forventningsfulde kunder i hele Københavnsområdet.

Foruden at være en del af håndværkssammenslutningen anmeld-haandvaerker.dk er Murer- og kloakmester Tim Nielsen medlem af både garantiordningen Byg Garanti, Danske Kloakmestre og Dansk Byggeri. Det giver kunderne ekstra tryghed, mens de venter på et vinder-værdigt håndværksresultat.Murermester & Aut. Kloakmester Tim Nielsen

Kontaktoplysninger

Mesterlodden 9
2829 Gentofte

E-mail: info@tim.dk Telefon: 70 20 10 13