Murermester & Aut. Kloakmester Tim Nielsen

Badeværelse uden kompromisser

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 30. august 2018

Dit badeværelse er det rum, du besøger først om morgenen og sidst om aftenen. Derfor er det vigtigt, at rummet har den rette følelse og ikke mindst den rette funktionalitet til hele familien. Men faktisk kan badeværelset være det rum, der – set i forhold til størrelse – er mest kompliceret, da der skal tages praktiske forbehold for vand, fugt og elektricitet, ligesom der skal være det rette forhold mellem plads og opbevaring.

Uanset om du råder over 5 eller 50 kvadratmeter, hjælper Murer- og kloakmester Tim Nielsen dig med at bygge eller renovere dit baderum, så du får det meste uf af din plads – og så badeværelset matcher din stil og dine ønsker.

Når vi bygger eller renoverer dit badeværelse, er det vigtig for os, du får en løsning, der ikke føles som et kompromis, men derimod dine helt egne forestillinger. Derfor er vi meget lydhøre lige fra planlægningsfasen til du overdrages det færdige baderum. Vi kan hjælpe dig med at finde de helt rette elementer og indkøbe bad, toilet, fliser og møbler, ligesom vi naturligvis klarer alt fra gulvvarme og isolering til at støbe gulvet og vådrumssikre badeværelset. På den måde får du et flot og langtidsholdbart resultat – uden risiko for kedelige vandskader.

Hvad siger vores kunder?

Hos Murer- og kloakmester Tim Nielsen har vi mange års erfaring med glade kunder, der har fået deres drømmebadeværelse. Vi laver både badeværelser som underleverandør eller som hovedentreprise, hvor vi sørger for en totalløsning og kvalitetssikrer alt arbejde fra murer, VVS’er, maler og evt. andre. Du får derved det, der kaldes et nøglefærdigt produkt – altså et nyt badeværelse, der leveres klar til brug.

Det ved vi, vores kunder kan lide, da de på www.anmeld-haandvaerker.dkgiver udtryk for deres store tilfredshed med arbejdet. Vores kunder anmelder os blandt andet med ord som: ”Meget flot udført arbejde med omhyggelighed i detaljerne” og ” Der har været en rigtig god kommunikation og sparring omkring diverse arbejder der skulle laves gennem hele byggeprocessen. Tim er omhyggelig, og han efterlader ikke opgaven, før kunden er tilfreds”. Det er vi stolte af.

Går du selv med drømme om et nyt badeværelse med smukke fliser, moderne brus og badekar, en eller måske to håndvaske, designer sanitet eller noget helt andet?

Lad os høre om dine ønsker og fortælle dig, hvordan vi gør din drøm til virkelighed – altid inden for aftalt tid.

Kontakt os på 78 74 67 45 for at høre nærmere eller for at modtage et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at forvandle dit badeværelse til dit nye yndlingsrum.Murermester & Aut. Kloakmester Tim Nielsen

Kontaktoplysninger

Mesterlodden 9
2829 Gentofte

E-mail: info@tim.dk Telefon: 70 20 10 13