https://bygogbolig.dk/wp-content/uploads/2022/02/murer_10_ansatte_2021.jpg

Murermester Tim Nielsen A/S

Murermester Tim Nielsen kåret som Årets Murer 2021

Håndværker | Skrevet af Søren Pedersen d. 22. februar 2022

Årets Murer 2021

Det er ikke uden grund at vi hos Murermester Tim Nielsen A/S har vundet prisen som Årets Murer 2021 (10+ ansatte). Vi er erfarne, dygtige og pålidelige håndværkere med fokus på kundetilfredshed. Det ses både af at vi har været nomineret ved ÅRETS HÅNDVÆRKER™ de sidste 5 år og blev endnu engang slået helt fast af vores sejr i 2021, da vi gik hjem med titlen som Årets Murer 2021 (10+ ansatte).

Tim Nielsen har siden 1985 kørt ud og ydet god service med høj kvalitet, hvilket har været kærneværdierne hos os fra vores første kunder og helt frem til i dag.

Prisen ÅRETS HÅNDVÆRKER™ bliver hvert år uddelt i et stort show, som hylder branchens bedste fagfolk. Showet arrangeres af den store håndværkerportal anmeld-håndværker.dk. Her kan kunder gå ind og anmelde håndværksvirksomheder. Anmeld Håndværker sørger for at der kun er tale om reelle kundeanmeldelser, hvor virksomheden hverken kan redigere i eller slette anmeldelserne.  Det er altså kundens personlige mening om håndværkeren der gives ved anmeldelsen. Kunderne anmelder ud fra forskellige faktorer, så man får et overordnet billede af håndværkeren. Kunden bliver bedt om at forholde sig til både kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

Virksomhedens kundeanmeldelser danner grundlag for hvilke virksomheder der bliver nomineret til finalen. Men inden man kan prale af titlen som ÅRETS HÅNDVÆRKER™ skal man igennem en professionel fagjury, som kårer den endelige vinder i hver faggruppe.

Hos Murermester Tim Nielsen A/S er vi derfor stolte over at kunne bære titlen som Årets Murer 2021 (10+ ansatte).

Murermester Tim Nielsen A/S – det sikre valg

Hos Murermester Tim Nielsen A/S har vi veluddannede og erfarne håndværkere. Vi udfører både murerarbejde, kloakarbejde og tømrerarbejde.

Ud over vores flotte kåring som Årets Murer 2021 er vi også medlem af både Byg GarantiDI Byggeri og Danske Kloakmestre. Så du kan have ro i maven når du vælger os.

Vi har erfaring med køkkener, badeværelser, terrasser og mange flere opgaver.Murermester Tim Nielsen A/S

Kontaktoplysninger

Mesterlodden 9
2829 Gentofte

E-mail: info@tim.dk Telefon: 70 20 10 13