Murermester & Aut. Kloakmester Tim Nielsen

Bliv fri for oversvømmelser

Kloak & dræn | Skrevet af Søren Pedersen d. 30. august 2018

Har du først oplevet, hvordan oversvømmelser og store vandmasser hærger beboelige områder eller opbevaringsplads i kælderen, vil du absolut ikke prøve det igen. Når det danske vejr viser sig fra sin våde side med skybrud, opstår der en reel risiko for, at kloakkerne ikke kan følge med. Det betyder, at vandet løber baglæns og finder vej til de laveste steder som boliger i et lavbundsområde – og særligt vores kældre.

Som boligejer kan man selv gøre meget ved blandt andet at kontrollere, at der ikke kan løbe vand ned af trapper og ind. Selve kloakkerne skal dog sikres, og det er her, du ringer til Murer- og kloakmester Tim Nielsen.

Højvands- og skybrudssikring er en niche, hvor Murer- og kloakmester Tim Nielsen har sikret alt fra skybrudssikring på Ørestad Metrostation til almindelige parcelhuse. I almindelige husstande afgør kælderens formål ofte løsningen. Bliver kælderen udelukkende brugt til opbevaring, kan man billigt og enkelt lukke fra til kloakken, så der ikke siver vand ind. Nogle anvender dog deres kælder til f.eks. vaskerum. Her bliver løsningen en anelse mere kompleks, men da vandet fra en vaskemaskine er relativt uskadeligt, kan man via et højvandslukke nemt blokere, så der ikke løber vand fra kloak ind til kælderområdet. Her tvangslukker to klapper via en automatisk føler, hvis vandet løber den forkerte vej i kloaksystemet, og du slipper for at skovle vandet ud fra en oversvømmet kælder.

Anvendes kælderen til beboelsesområde, hvor der er bad og toilet, stilles der straks andre krav til løsningen – ikke mindst på grund af strengere lovmæssige krav grundet fækalier. Her anvendes et højvandslukke med elektriske pumper, der muliggør at lukke af for vand, der søger tilbage til afløb eller toilet, men hvor man samtidig kan komme af med sit eget.

 

Få professionel rådgivning til den rette løsning

Din beslutning om at få højvands- og skybrudssikring kan meget vel afhænge af det økonomiske aspekt.

Murer- og kloakmester Tim Nielsen er autoriseret kloakmester med mange års erfaring inden for højvandssikring, ligesom vi er medlem af Danske Kloakmestre. Vi lægger stor vægt på kvalitet og langtidsholdbare løsninger, der giver den rette funktion og sikkerhed til brugsstedet – samtidig med at alle regler og lovgivninger overholdes til punkt og prikke, så bygningen er korrekt sikret og ligeledes følger forsikringsselskabets krav.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på højvandsikring til både erhverv, offentligt og privat. Kontakt os for at høre mere om vores kloakservices og for at få sikret dit hjem én gang for alle mod oversvømmelser og vandskader, der koster tid, penge og ærgrelser.Murermester & Aut. Kloakmester Tim Nielsen

Kontaktoplysninger

Mesterlodden 9
2829 Gentofte

E-mail: info@tim.dk Telefon: 70 20 10 13