Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper

Haven | Skrevet af Denise d. 11. august 2021

Hvem er ikke fan af smarte løsninger, som gør, at man sparer tid til andre ting i sit liv. Det er nok de færreste, der ikke er vilde med den ide.

Især husejere med egen have ved, at havearbejde kan tage meget af ens fritid, trods at det også er forbundet med at være en hyggelig opgave, som man kan koble af med.

Prioriter mere tid til andre ting

En travl hverdag kan være hektisk for mange familier. Især hvis man også har børn. Dagene fylder med mange praktiske ting, som skal nås. Heraf kan det være svært at nå alt havearbejdet trods man gerne vil. En investering i en robotplæneklipper www.10-4.dk kan hjælpe dig med græsslåningen af din have. Og du vil glæde dig over synet at komme hjem til en trimmet græsplæne uden stort set at have rørt en finger.

Det gør, at du kan sætte dig ud i din have efter endt arbejdsdag og tillade dig at nyde det dejlige solskinsvejr. Enten med en kop kaffe, en kold øl, et glas vin eller et iskoldt glas lemonade. Inden du eller I som familie skal i gang med andre gøremål, som at få lavet aftensmad, øvrigt havearbejde eller få andre praktiske ting af vejen.

Øget familietid er kvalitetstid

Sparet tid i daglige pligter er også øget familietid. En vigtig tid sammen som familie, som bør prioriteres, idet man også er meget væk hjemmefra med arbejde, skole, institutionspasning samt andre sysler. Så kan I som familie lette på de hjemlige opgaver, får I også mere tid til hinanden. Tid til netop at være sammen som familie, hvor I sammen kan finde ud af, hvad I skal bruge den ekstra tid til. Det kan være et boldspil i haven eller en gåtur til stranden eller hvad I nu foretrækker som familie.

Ting du bør overveje inden køb af en robotplæneklipper

Der er mange modeller af vælge imellem, men alle er i en god kvalitet. For mange mænd vil det nok også ses som et stykke legetøj, idet den kan fjernstyres over din telefon via en app. Det gør det dertil sjovt, når man kan se, hvad robotplæneklipperen formår. En god ide er dog lige at bruge tid på, at læse om de forskellige modeller afhængigt af, hvor meget din ønskede robotplæneklipper skal kunne mestre af græsareal og kanter. For at din græsplæne trimmes til ug.Denise

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHaveredskaberHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerHårde hvidevarerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligLejlighedMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasserVVSadvokatadvokatbistandakutalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbroste copenhagenbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdesignermøblerdet personlige køkkendrømmehavedrømmehjemejendomsmæglerejendomsserviceelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensflyt til odenseforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavearbejdehavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøkkenhavekøkkenmakeoverkøkkenombygninglejlighed i odenselevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkenodenseombygningopbevaringopgradering af boligopvaskemaskinepandalampeperfekt indretningperlegruspladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderengøringrensning af tagrenderrobotplæneklippersagsstyringskillevægslidstærk malingslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersnerydningsolsejlsommerklar havesovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningtopdressingtrappevasktrimmet græsplæneungdomsboligerungdomsmøblerungdomsværelseupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglampervægmalingværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Denise
Sådan skaber du mere liv og effektiv indretning i dit køkken
Læs artikel
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Denise
Vedligehold hjemmet med unik vægmaling
Læs artikel
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Denise
Få mere fritid ved at slå græs med en robotplæneklipper
Læs artikel
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Denise
Derfor skal du have nogle nye, flotte møbler til dit hjem
Læs artikel
3 grunde til at investere i ejendomsservice
Denise
3 grunde til at investere i ejendomsservice
Læs artikel
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Denise
De bedste områder til dig der vil bo i Odense
Læs artikel
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Denise
Sådan indretter du det perfekte børneværelse
Læs artikel
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Denise
Sådan vedligeholder du din nye opvaskemaskine i hjemmet på bedste vis
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.