Heymate ApS

Guide: lav din egen gallerivæg

Indretning | Skrevet af Heymate ApS d. 6. september 2019

Følger du diverse boligbloggere på Instagram, eller læser du i de danske boligmagasiner, så vil du se, at plakater og andre billeder pryder i flok. Over en tid, kan du hurtigt få indsamlet en hav af billeder, der kan pryde dine vægge. At få sådanne billeder op på væggen er med til at skabe hygge og ikke mindst personlighed i hjemmet, hvor der ofte er tomme, hvide vægge. Læs med her, hvis du ønsker en guide og inspiration til den fineste billedvæg fyldt med personlighed, farve og hygge.

Tip nummer 1: sådan finder du billederne

En gallerivæg kan have et væld af forskellige billeder. Det kan være billeder, som du har arvet. Skønne sort hvide billeder i gamle guldrammer af forældre, bedsteforældre eller endda måske oldeforældre. Med sådan nogle billeder kan du tilføje personlighed til din væg. Derfor kan et godt udgangspunkt være at gå på jagt på loftet eller hos dine forældre efter denne slags billeder. Ønsker du noget moderne, kan du overveje plakater for eksempel fra Wallstickerland. Her kan du finde plakater fra dine favoritfilm eller musiker, men der findes også skønne plakater med inspiration fra naturen og byerne. Sådanne billeder kan fungerer som et moderne islæt på din billedvæg. Ønsker du for alvor at erhverve kunst, kan det anbefales at besøge auktionshuse som Bruun Rasmussen eller Lauritz.com. Her kan du finde både de meget dyre fotografier, tegninger, malerier og litografier, men der er også ofte mulighed for at finde kunst til et økonomisk favorabelt hammerslag. Det kan også anbefales selv at tage nogle billeder. Det kan være at få fremkaldt skønne billeder fra familieferien eller fødselsdage. På den måde er der rig mulighed for at få personlighed frem i gallerivæggen og endda vise dem frem, som du har allermest kær. Skal du herefter på jagt efter rammer, kan det anbefales at besøge genbrugsforretninger. Her er der rig mulighed for at finde fine, gamle rammer til billige penge.

Tip nummer 2: sådan får du billederne op på væggen

Når du har fået indsamlet alle dine billeder, handler det om at få dem arrangeret. Her kan en god start være at bruge gulvet. Visualiserer du gulvet som din væg, kan du bruge det som din udgangspunkt til at arrangere billederne, som du synes ser bedst ud. Her handler det om at danne en usynlig ramme som indrammer billederne. Indenfor denne ramme kan du arrangere billederne, som du vil. Et godt tip er at blande store og små, så det ikke ser alt for stramt og planlagt ud. Når du har fået billederne rykket rundt, kan du måle op. Mål din usynlige ramme, og mål derefter de forskellige mellemrum mellem de forskellige billeder og mellem billederne og din usynlige ramme. Ud fra disse mål kan du nemt placere dem på væggen. Her kan det være en god idé at optegne med blyant på væggen, hvor du skal bore. Herefter kan du bore i væggen. Et godt tip er altid at bore fremfor at hamre med søm. Bruger du skruer og rawplugs så det hele er stabilt og kan tåle tunge billeder og rammer. Husk her at bruge vaterpas, så du hænger dine billeder lige.Heymate ApS

Heymate er et lille team med stor erfaring inden for online-branchen, og vores mission er at gøre en forskel i den digitale verden.

Mere end 1,8 mio. danskere besøger hver måned et af vores mange sites eller apps, hvilket skaber mere end 20 mio. sidevisninger.

Hos Heymate brænder vi for at skabe den bedste løsning til og i samarbejde med vores mange brugere og kunder.

BOLIGadvokatBadeværelsetBelysningBoligejerDet moderne husDøre & vinduerEl-installationerEnergi & miljøFliser og stenFlytningGardin/persienneGræsplæne og planterHavenHegn og hækHjemmekontorHusetHåndværkerIndretningIsolering & klimaKloak & drænKontorKøb og salgKøkken og badKøkkenetLejeboligMaling og farverMur & facadeMøblerNybygOm- og tilbygningPapir og loveProfessionelTag & tagrenderTerrasseradvokatadvokatbistandalgebehandlingalgerensanlægsgartnerbelysningbeplantningbigbagsbilledvægbo i hovedstadenbofællesskabbogholderibolig i byenboligbloggerbolighandelboligindretningbygge egetbyggerådgiverbyggerådgivningbæredygtig indretningbæredygtige møblerbæredygtigt hjembørnearrangementerbørnefødselsdagbørneværelsebørneværelsetdet personlige køkkendrømmehaveejendomsmæglerelektriske installationereltjekenkeltmandsfirmafacaderensfamiliefødselsdagfliserensforårsrengøringfriværdifærdighækgallerivæggardinbussengardinerglasvæggæstesenggæsteværelsegørdetselvhandymandhaveanlæghavebelægninghavebeplantninghavematerialerhaveprojekthegnherreaftenhjemmebiografhjemmekontorhjemmelavede møblerhjemmeprojekterhjemmetræninghulmursisoleringhåndvaskindkørselindretningindretning af børneværelseindretnings entusiastindustriel indretninginvesteringklimakloakmesterkloakservicekloakspulingkollegiekomfort i indretningenkøkkenhavekøkkenombygninglevering af grusnew yorker vægnipstingnyt køkkenombygningopbevaringopgradering af boligpandalampepladsbesparingplakaterpostersprivatlivet i havenprojektstyringpyntegenstanderensning af tagrendersagsstyringskillevægslik med logosmart homesmart indretningsmarte løsningersolsejlsovesofaspillerumstoppet toiletstuderendesvømmepølswimmingpoolsækkestoltagmalingtagrenderensningtagrenstegneprogramtekstiltermoruderterrassetilbygningungdomsboligerupcyclingvalbyvandfontænervandhanevinduespoleringvæglamperværdiforøgelse
customer-logo

Firma Adresse

Klostergade 56C
8000 Aarhus C

Nyeste artikler fra Heymate ApS
Få et godt overblik over hele projektet med sagsstyring
Heymate ApS
Få et godt overblik over hele projektet med sagsstyring
Læs artikel
Derfor skal man have en advokat ved køb og salg af bolig
Heymate ApS
Derfor skal man have en advokat ved køb og salg af bolig
Læs artikel
Få professionel hjælp hvis du har problemer med toilet eller afløb
Heymate ApS
Få professionel hjælp hvis du har problemer med toilet eller afløb
Læs artikel
Gode råd til dig, der vil bygge dit eget hus
Heymate ApS
Gode råd til dig, der vil bygge dit eget hus
Læs artikel
Sådan indretter du gæsteværelset
Heymate ApS
Sådan indretter du gæsteværelset
Læs artikel
Styr virksomheden fra hjemmekontoret uden problemer
Heymate ApS
Styr virksomheden fra hjemmekontoret uden problemer
Læs artikel
Skab rolige rammer med nye gardiner til dit hjem
Heymate ApS
Skab rolige rammer med nye gardiner til dit hjem
Læs artikel
Føles køkkenet upersonligt? Her er vores tips til at gøre dit køkken til dit helt eget
Heymate ApS
Føles køkkenet upersonligt? Her er vores tips til at gøre dit køkken til dit helt eget
Læs artikel
Indlæs flere artikler...

Få byggetips og inspiration fra bygogbolig.dk

Du får gratis lækkert nyhedsbrev med byggetips og viden om byggematerialer, der hjælper dig i valget af produkt til dit byggeri.

Har du produkter, der bør vises på bygogbolig.dk?

Få en redaktionel omtale af dit produkt overfor boligejere og håndværkere. Vi modtager gerne din pressemeddelelse og byggetips.