Aj Skadedyrskontrol ApS

Produkter fra Steri-7 – desinfektion uden alkohol

Skadedyr | Skrevet af Søren Pedersen d. 7. februar 2018

Hos AJ Skadekontrol er vi stolte af at have opnået forhandleragentur på hånddesinfektion fra mærket Steri-7, der er godkendt af EU.

Vi er særligt stolte, fordi produktet er det traditionelle sprit overlegen i en hver forstand. Produktet er blandt andet helt spritfri, hvilket er mere nænsomt mod huden – også ved gentaget brug.

Mange er desuden slet ikke klar over, at desinfektions middel baseret på sprit fordamper relativt hurtigt, hvilket betyder at virkningen forsvinder. Steri-7 har derimod effekt i 3 timer, også mellem håndvaske, hvor det holder hænder fri for virus og dræber bakterier, svampe og sporer. Det gør det perfekt i alt fra virksomheder til f.eks. supermarkeder, hoteller, kantiner, institutioner m.m.

Steri-7 er 100 % organisk og dræber 99.99 % bakterier på bare et par sekunder. Der er ikke brugt parfume eller farvestoffer, og rent faktisk er produktet fugtgivende, hvilket står i kontrast til den mere drøje sprit. Men på trods af sprits drøje effekt på huden, virker spritten faktisk ikke på beskidte hænder. Det gør Steri-7 derimod som noget helt unikt.

Læg dertil at der skal bruges mindre mængder for at holde hænderne rene, så har du et miljøvenligt produkt, der på alle områder er lysår foran desinfektionsmidler med sprit.

Teknisk overlegen til identisk pris

Helt uafhængige laboratorietest er enige :Teknisk er Steri-7 traditionelle desinfektionsprodukter med sprit og alkohol overlegen. Modsat alkohol er Steri-7 så effektivt, at det opfylder kravene til kirurgisk niveau (EN 12054) og virker uden forudgående håndvask. Desuden er Steri-7 ikke let antændeligt, hvilket også gør produktet mere sikkert.

Prismæssigt er der dog ikke stor forskel på produkttyperne. Steri-7 er ikke dyrere, og da man ofte kan anvende de samme dispensere, er det en direkte erstatning for desinfektion med sprit og alkohol.

Hos AJ Skadedyrkontrol ser vi store fordele i produktet, der tilbyder større og længerevirkende effekt – alt imens det skåner huden. Vi oplever særligt at arbejdspladser, institutioner, restaurationsbranchen og dagligvarebutikker m.m. er begejstrede for Steri-7. Det giver nemlig mindre smittespredning, mens vi arbejder, når der leges, når vi omgås fødevarer eller når vi som forbrugere tager indkøbsvogn- eller kurv med rundt i supermarkedet.

Vi arbejder med begrebet ”sikkerhed i dine hænder”, og med den dokumenterede effekt er der intet at sige til, at flere og flere erstatter sprit med Steri-7 produkter.

Kontakt gerne AJ Skadekontrol for at høre mere om Steri-7 og de mange brugsanvendelser, produktet tilbyder.



Aj Skadedyrskontrol ApS

AJ Skadedyrskontrol er et autoriseret, landsdækkende skadedyrsfirma, som er certificerede og godkendt af miljøstyrelsen. Vi har mange års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse og desinficerings opgaver. Vi er medvirkende i tv programet De beskidte helte, som kan ses på Kanal 5. Vi var finalist i 2018, 2019 og 2020 som "Årets Specialist" og "Årets Skadedyrs firma" - alene på baggrund af vores flotte anmeldelser på www.anmeld-haandvaerker.dk. I 2019 vandt vi ligeledes prisen. Vi er medlem af brancheforeningen, hvor vi forpligtet os til at overholde fælles spilleregler for god virksomhedsskik og  håndtering af godkendte bekæmpelsesmidler til brug mod skadedyr. Vi har fornuftige priser på vores ydelser, da vi ikke bruger penge på dyre kontor lokaler, men arbejder, som udgangspunkt hjemme fra.

Kontaktoplysninger

Ulvevej 34
4622 Havdrup

E-mail: Service@ajko.dk Telefon: 50301111