RAP VVS ApS

Vores kompetencer – Rap VVS

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. juli 2019

Hos RAP VVS er vi dygtige til lidt af hvert. Derfor kalder vi os et ”all-round” VVS-firma, der er i stand til at servicere efter behov.

Det gode ved at have denne tilgang og være et mindre firma er, at der ikke er langt fra indgående opkald til handling ude hos kunder i form af private, ejendomsforeninger og erhverv.

Vi klarer gerne alt inden for mindre reparationer samt udskiftninger af rummets armaturer og sanitet, ligesom vi også står for totalrenoveringer, hvis der f.eks. skal opføres nyt køkken eller bad.

Vi hjælper med varme, hvor vi fejlfinder og installerer nyt – som f.eks. gasfyr, varmepumper og fjernvarme -men vores kompetencer strækker sig til meget mere end blot det. Derfor får du også hjælp til alt inden for vand og afløb, hvor vi klarer alt fra montering af vandinstallationer og fejlfinding på anlæg til udskiftninger af ejendommens faldstammer og gulvafløb samt diverse reparationer, som når der f.eks. opstår utætheder i afløb.

Foruden stor erfaring med varme, vand og afløb, er vi særligt stolte af vores mange køkkener og især badeværelser. Vi laver gennemsnitligt 40 nye badeværelser pr. år, og har derfor stor erfaring i at få alle elementer til at gå op – så smukt design og håndværksmæssig kvalitet bliver flot forenet.

Vi klarer stort som småt

Hos RAP VVS klarer vi opgaver fra stort til småt. Mange af de mindre udskiftnings- eller reparationsopgaver klarer vi helt selv, men til f.eks. nybyg af badeværelser drager vi nytte af vores brede professionelle netværk.

I den forbindelse er vi allierede med andre dygtige fagfolk, så vi klarer hele entreprisen og indkalder de faggrupper, der er krævet for at bygge dit drømmebadeværelse – eller køkken. Vi samarbejder med murere, tømrere, malere etc., der alle går på arbejde med ambitionen om at overdrage godt håndværk med flot finish – præcis som os.

Et nyt badeværelse fra et større firma leveres ofte over et længere forløb, men hos RAP VVS klarer vi hele projektet på blot 4-5 uger! Den kortere leveringstid er ikke et tegn på hastværk, men stor erfaring og et netværk, vi stoler fuldstændig på.

Vi ved udmærket, det er hårdt at undvære sit badeværelse samt at renoveringer skal foregå hurtigt, og det lever vi op til – alt i mens kvalitet og styrke vidner om et gennemført entrepriseprojekt, hvor du naturligvis oplever god kommunikation og klare aftaler.

Kontakt os gerne for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på din opgave – stort som småt.RAP VVS ApS

Kontaktoplysninger

Harald Hejns Alle 8
2860 Søborg

E-mail: kontakt@rapvvs.dk Telefon: 22249393