RAP VVS ApS

Historien om RAP VVS

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. juli 2019

Hos Rap VVS kommer kvalitet først. Sådan har det været lige siden indehaver af RAP VVS Lars Brun startede alene op for 13 år siden, hvor han lavede vandingsanlæg m.m.

Men da finanskrisen særligt fra 2007 var hård ved netop denne faggruppe, blev der behov for ny specialisering, hvis der fortsat skulle kunder til. Lars Brun tog derfor sin autorisation som gas- og vandmester. Det betød, at firmaet nu kunne klare alt inden for varme, køkken og bad, vand, afløb etc. – og så tog firmaet fart.

Den gule gummiand, der både udgør firmaets logo og sidder trofast på toppen af firmabilerne, blev oftere og oftere spottet fra Roskilde til Helsingør, som RAP VVS dækker. I dag er det nemlig ikke kun Lars Brun, der er ansat i firmaet, men også 3 svende og en lærling, samt Lars Bruns kone Diana. For med Lars ude i marken for at sikre kvaliteten og selv udføre arbejde på lige fod med mandskabet, er der behov for en fuldtidsansat, som kan tage imod de mange telefonopkald, lave regnskab og klare de daglige administrative opgaver.

De seks personer udgør tilsammen RAP VVS, og sørger for kvalitetshåndværk samt god kundeservice – og det er ingen tilfældighed.

Gamle dyder og nye metoder

Lars Brun har selv fået sin håndværksfaglige opdragelse hos en mindre virksomhed, hvor sammenholdet var nært og familiært. Det bevirkede, at man kendte sine kollegaer, og altid stod klar til at hjælpe hinanden med at få gennemført opgaverne – og sådan er det også hos RAP VVS. Dét at man kender sine kollegaer og er en del af at holde firmaets renomme ved lige betyder, man yder den ekstra krævede service og altid finder en god løsning sammen med sine kollegaer.

På trods af at være insisterende på at bibeholde en mindre og tætknyttet virksomhed, er de ansatte udstyret med den seneste viden om produkter og løsninger, der sikrer korrekt håndværk og effektivitet takket være nye teknikker.

Men kan man overhovedet forene den romantiske tankegang om et mindre firma med nært sammenhold og nutidens krave til hurtig respons og opgaveløsning? Absolut.

Kunderne møder nemlig glade ansatte, der sætter en ære i deres arbejde og udføre alle opgaver med stor faglighed og passion. Blandt andet derfor har RAP VVS kundeanmeldelser med ord som: ” Lige fra den første telefoniske kontakt med RAP VVS og til opgaven var færdig, har jeg været oven ud tilfreds.” samt ” Hurtige og professionelle – søde og imødekommende”.

Mere præcist kan det næppe siges.  RAP VVS ApS

Kontaktoplysninger

Harald Hejns Alle 8
2860 Søborg

E-mail: kontakt@rapvvs.dk Telefon: 22249393