RAP VVS ApS

RAP VVS – En del af Anmeld Håndværker

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. juli 2019

Hos Rap VVS er vi overbeviste om, at vi leverer kvalitet og service, når vi besøger kunder hele vejen fra Roskilde til Helsingør. Faktisk er vi så sikre på vores egne evner, at vi lader vores kunder anmelde os, når vi har afsluttet en opgave.

Takket være vores medlemskab hos www.anmeld-haanvaerker.dk kan alle kunder tilgå et link via deres slutfaktura, og fortælle hvordan de vægter os på parametrene kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning. Det giver en samlet score, hvormed potentielle kunder har de bedste muligheder for at vurdere os (og andre håndværkere), inden de kontakter os.

For RAP VVS er vores 100+ kundeanmeldelser med til at holde os i gear, når vi hver dag kører ud og løser gas- og vandmesteropgaver. Vores flotte Elite-smiley hos Anmeld Håndværker er nemlig et løfte om, at vi leverer varen – hver gang.

Vi ved, at de digitale anbefalinger vejer tungt, når man som kunde skal træffe en beslutning om at købe en vare eller en service, da det skaber tryghed at se, man har fat i en person, der kan sit håndværk. Det kan vi hos RAP VVS, endda så meget, vi har været nomineret til Årets VVS’er!

Finalist som Årets VVS (5-9 ansatte) 2019

Hvordan får man så mange positive kundeanmeldelser, at man bliver nomineret til Årets VVS (5-9 ansatte) 2019? Hos RAP VVS er vi sikre på at de virksomheder, der topper listerne, scorer højt, fordi de har dygtige ansatte, som kan løse opgaverne til punkt og prikke, ligesom de kommunikerer og respekterer kundens tid.

Af samme årsag lægger vi stor vægt på at være smilende, klare i vores vendinger og hele tiden give besked, hvis vi f.eks. er bare 5 min. forsinkede. Vi giver heller ikke vores kunder besked på, at de skal være hjemme ”mellem kl. 8-16”. Det synes vi er at lægge beslag på folks dage, hvorfor vi angiver tidspunkter med kun én times mellemrum. Derudover er vi hverken de billigste eller dyreste, men leverer en gennemført service – til den pris, der er aftalt. Kun ved at respektere hinanden og spille med åbne kort, føler vi, det er fortjent at hive topkaraktererne med hjem for vores arbejde.

Se selv hvad vores kunder siger på vores Anmeld Håndværker profil på https://www.anmeld-haandvaerker.dk/vvs/rapvvs-aps eller kontakt os direkte for at høre mere om, hvad du kan forvente af håndværk og service.RAP VVS ApS

Kontaktoplysninger

Harald Hejns Alle 8
2860 Søborg

E-mail: kontakt@rapvvs.dk Telefon: 22249393