MALERMESTER JACKSON APS

Vinder af Årets Maler 2022

Maling og farver | Skrevet af Søren Pedersen d. 22. juni 2022

Mange firmaer praler af at være blandt de bedste i Danmark. Men hos Malermester Jackson ApS har vi bevis for det. Det har vi, fordi vi vandt titlen som Årets Maler i 2022, der uddeles til awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER® i cirkusbygningen i København. Her hyldes det gode håndværk – og ikke mindst de virksomheder, der leverer det. Awardshowet hædrer på den måde de bedste murere, VVS´ere, tømrere, kloakmestre samt mange andre – herunder naturligvis malere, hvor Malermester Jackson ApS kunne lade sig kåre som vinder.

For Malermester Jackson ApS er der stor stolthed i at have vundet netop denne pris. Årsagen til dette er, at det er kunderne, som bestemmer, hvem der kan vinde! Det betyder, at hvis du ikke leverer godt gedigent og gennemført håndværk, så kommer du slet ikke i betragtning til titlen. Det er nemlig kunderne, der- når de modtager slutfakturaen fra håndværkeren – kan gå ind og give deres ærlige anmeldelse. Her anmelder kunderne virksomheden på dens evner inden for kategorierne kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og oprydning.

De mange gode kundeanmeldelser og en dygtig fagjury har derfor vurderet, at Malermester Jackson ApS har fortjent titlen som Årets Maler 2022.

Hvordan vinder man Årets Maler 2022? Ved at være bedre end de andre!

Bag firmaet Malermester Jackson ApS står Albert Jackson. Og han er ikke i tvivl om, hvordan man ender med positive kundeanmeldelser og en sejr i et awardshow som ÅRETS HÅNDVÆRKER®. For i hans malerfirma skal man være bedre end de andre. Faktisk skal man være så god, at hverken kunder eller andre faggrupper kan sætte en finger på resultatet. Det stiller høje krav til malerne i firmaet, som heldigvis nyder at levere topprofessionelt arbejde i ethvert penselstrøg, i kommunikationen med kunderne og i hele oplevelsen omkring projektet.

Måske er det derfor, at Malermester Jackson ApS har flotte udtalelser som:

Albert og hans malere har udført et super flot stykke arbejde og vi har ikke en finger at sætte på det færdige resultat! Super dygtigt team, med høj faglig standard, og kæmpe fokus på detaljen.” – Henrik Christoffersen, Brønshøj.

Malermester Albert Jackson og hans folk er mega dygtige og søde. De malede hele vores lejlighed lynhurtigt og i tiptop kvalitet – og var tilmed rigtig hyggelige at omgås. Herligt crew!”- Sebastian Tutenges, København K.

Mangle du en maler, som leverer arbejde til topkarakter? Så kontakt Malermester Jackson ApS for en prisvindende aftale.MALERMESTER JACKSON APS

Kontaktoplysninger

Ellekær 3
2730 Herlev

E-mail: albert@albertjackson.dk Telefon: +45 29114330