MALERMESTER JACKSON APS

Speciale i spartling

Maling og farver | Skrevet af Søren Pedersen d. 22. juni 2022

Vidste du, at Malermester Jackson ApS er specialister i spartling? Vi tilbyder gerne fuldspartling af loft og vægge, hvilket traditionelt set er en af de større opgaver, når en bolig skal istandsættes.

Vi yder naturligvis rådgivning i forbindelse med dit projekt, hvad end arbejdet udføres for private, erhverv, boligforeninger, institutioner eller andre. Som et meget kvalitetsbevidst malerfirma, garanterer vi dig en fin og glat overflade, som er klar til næste fase i projektet. Hvad end du skal påføre tapet, filt, vil have glatte vægge eller andet, så leverer vi spartelarbejdet til punkt og prikke – med flot finish.

Ofte spartler vi på de klassiske beton- og gipsvægge, hvor vi bruger produkter af den højeste kvalitet. Nøjagtigt ligesom vi stiller meget høje krav til vores eget arbejde, gør vi det også til vores produkter. Produktet er afgørende, fordi det skal være holdbart og med til at sikre et godt indeklima, hvorfor vi ser bort fra produkter med skarp kemi.

Hvad end du ønsker pletsparkling eller fuldspartel, hvor vi naturligvis pudser flot af efter opgaven, laver vi det fundament, du skal bruge for at få skabt det rum, du drømmer om. Som professionelle malere står vi naturligvis også klar til at rådgive om netop tapet, filt, farver og andet.

Det kan du forvente, når du ringer efter Malermester Jackson ApS

Når du kontakter Malermester Jackson ApS, er det ikke hvem som helst, du har ringet til. Som vindere af prisen Årets Maler 2022 – en titel baseret på stor kundetilfredshed – kan du regne med knivskarpt håndværk og en god proces.

For os er det vigtigt, at processen er god, da håndværk består af mere end blot selve slutresultatet. Vi gør derfor en ekstra indsats for at sikre god og professionel rådgivning, kommunikerer klart og tydeligt omkring aftaler og pris, rydder ordentligt op efter os og respekterer naturligvis, at vi arbejder hos dig – hvorfor vi udviser respekt for din ejendom og selvfølgelig husker det høje serviceniveau.

Derudover er vi et firma, som rent faktisk lytter til dine ønsker, men samtidig tør supplere dem med vores store produktkendskab og kreative indspil til, hvordan du får et strålende resultat, der giver smil på læberne, hver gang du træder ind i rummet.

Hvis du har et projekt, som du ønsker rådgivning til, er du mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtigende tilbud på godt og solidt håndværk.MALERMESTER JACKSON APS

Kontaktoplysninger

Ellekær 3
2730 Herlev

E-mail: albert@albertjackson.dk Telefon: +45 29114330