MALERMESTER JACKSON APS

Vi klarer dine maleropgaver – både inde og ude!

Maling og farver | Skrevet af Søren Pedersen d. 22. juni 2022

Indendørs maleropgaver

Når vi arbejder inde i folks hjem, ved vi, at selv den mindste detalje skal være i orden. Folk elsker at have flotte hjem, og vi hjælper dem med at få en bolig med den varme, charme og finish som skaber atmosfære og det perfekte udtryk.

Det indendørs malerarbejde har stor indflydelse på, hvordan vi opfatter de rum, vi lever i. Det har det blandt andet fordi, at farver ikke blot er til pynt, men kan påvirke menneskets psykologi og skabe lokaler med mere optimisme, kreativitet, hygge, energi og meget mere. Desuden er den rette maling vigtig for, hvordan vores møbler træder frem. Farver har mening og gør en forskel, derfor bør de udvælges med omhu og males med stor respekt for hjemmet.

Når vi maler inde i dit hjem, din virksomhed eller en ejerforening eller skole, sikrer vi altid, at resultatet er i top. Hvad end vi maler vægge, vindueskarme, døre, opsætter tapet, spartler eller andet, så gør vi det med stor omhyggelighed. Det sikrer et resultat, hvor vi føler den faglige stolthed – og hvor du som kunde får en løsning, der efterlader dine rum med præcis det udtryk, du har efterspurgt – hvad end det er til et køkken, bad eller en stue såvel som et klasseværelse eller kontor.

Udendørs maleropgaver

Det er ikke kun inde i huset, der er behov for godt malerarbejde. I et klima som det danske, hvor bygninger skal kunne klare skiftende vejr med regn og slud samt perioder med sol og vind, er det strengt nødvendigt med godt håndværk som frisker din bolig op, men også beskytter den.

Hos Malermester Jackson ApS klarer vi både renoveringer eller nye facader, maler bagtrapper og trappeopgange eller udfører solidt arbejde inden for renovering og vedligeholdelsesopgaver.

Vi ved, hvor vigtigt det er for boligejere, såvel som boligforeninger eller virksomheder, med flotte facader og præsentable bygninger, der giver gæster, potentielle beboere eller nye kunder det helt rigtige førstehåndsindtryk.

Hvad end vi udfører indendørs eller udendørs malerarbejde, sikrer vi altid grundig konsultation, hvor vi rådgiver ud fra dine ønsker og idéer. Vi planlægger hernæst et forløb, hvor vi finder de helt rette fagfolk til opgaven, så vi kan gennemføre dit projekt flot og effektivt. Og vi gør naturligvis pænt rent efter os!

Som sidste led får du lov til at kvalitetssikre det flotte resultat, når vi gennemgår og overdrager det til dig.MALERMESTER JACKSON APS

Kontaktoplysninger

Ellekær 3
2730 Herlev

E-mail: albert@albertjackson.dk Telefon: +45 29114330