MALERMESTER JACKSON APS

Specielle maleropgaver

Maling og farver | Skrevet af Søren Pedersen d. 22. juni 2022

Hos Malermester Jackson ApS er det ikke kun dine vægge, facader eller andre store malerprojekter, vi tager os af. Vi er også eksperter i at give mindre genstande sjæl eller helt nyt liv. Derfor kan du trygt kontakte os, når du skal have udført specielle maleropgaver. Det kunne f.eks. være i forbindelse med at få malet dine køkkenlåger i en helt særlig flot farve eller med en særlig lak, eller det kunne være i forbindelse med restaurering af en flagstang, hvor den kridhvide maling, der giver flaget en del af sin signatur, skal pensles på med øje for den perfekte finish.

For mange boligejere såvel som sommerhusejere giver det desuden mening at kontakte os – ikke bare for at få opfrisket huset eller sommerhuset, men f.eks. for at havemøblerne gjort smukke, få det helt rette udtryk til stakittet eller andet.

Mulighederne er mange, og uanset om du har en særlig genstand, der skal gøres smuk igen, eller om du har set noget helt fantastisk i et boligblad, som du vil genskabe i dit eget hjem, så hjælper vi dig med at realisere projektet. Malermester Jackson ApS har et team med dygtige malere, og vi kan klare mange særlige nicheopgaver til din store tilfredshed.

Sådan sikrer vi dig en positiv kundeoplevelse

Særligt ved specialopgaver kan der være behov for grundig konsultation forud for opgaven. Derfor gør vi en dyd ud af at starte opgaven med et professionelt, tillidsfuldt forhold, hvor vi rådgiver og får en klar forståelse for dine ønsker. Hernæst planlægger vi, hvordan vi bedst muligt kan løse opgaven og hvornår vi forventer at kunne overdrage dig slutresultatet. Det kræver naturligvis, at vi finder de helt rette fagpersoner til opgaven. Vi håndplukker de bedste folk til det specifikke arbejde, så du får et flot resultatet. Selve resultatet får du naturligvis rig mulighed for at gennemgå, da vi overdrager arbejdet og sammen efterser det.

Som kunde hos Malermester Jackson ApS kan du forvente, at du bliver tilfreds med arbejdet. Vi får løbende topkarakterer fra vores kunder, der blandt andet skriver:

Perfekt fra bestilling til aflevering af job, kan varmt anbefales.” – Niels Rasmussen, Dragør.

Vi vil klart anbefale Albert til andre og kunne sagtens finde på at bruge ham og hans team igen. Tak for ærlig rådgivning, god behandling og et fantastisk flot resultat.” – Natalie, Valby.

Kontakt os endelig for et tilbud på dine specialopgaver og for et resultat i topklassen.MALERMESTER JACKSON APS

Kontaktoplysninger

Ellekær 3
2730 Herlev

E-mail: albert@albertjackson.dk Telefon: +45 29114330