Fugekompagniet.dk ApS

Vinder af Årets Fugemand 2022

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. september 2022

Når du møder med en håndværker fra Fugekompagniet.dk ApS, står du overfor en fagmand, der er opdraget med afsæt i en klar filosofi: Vores ufravigelige målsætning har fra dag ét været et håndværk i højeste klasse samt overholdelse af aftalt tid og pris. Sådan beskriver vi selv vores firma på dets hjemmeside, og sådan agerer vi til hverdag, når vi rykker ud og leverer varen.

Netop dyderne håndværk i højeste klasse, arbejde udført til den aftalte tid samt reelle priser, som bliver overholdt, ved vi, er forudsætningen for god kundeservice i dagens Danmark. Kundeservicen lægger os højt på sinde, da vi som virksomhed lever af glade og tilfredse kunder. Af samme årsag er vi utrolig stolte over at have vundet titlen som Årets Fugemand i 2022, hvor vi på baggrund af stor ros fra vores kunder, gode anmeldelser og en fagjury, som vurderede vores arbejde, vandt prisen.

Som stolte jyske håndværkere, er vi stolte af at have modtaget denne anerkendelse – i særdeleshed fordi fundamentet har været kundernes vurdering af vores arbejde. Deres feedback viser, at vi lever op til vores løfter om ordentlig service, og i den forbindelse er vi ikke bange for at bringe endnu et løfte: Titler eller ej, så fortsætter vi ufortrødent med at leverer den gode serviceoplevelse og det fremragende håndværk.

Stil krav – det gør vi!

Som stolte fagfolk stiller vi krav til os selv om altid at udføre arbejdet med så godt et resultat, at vi kan se os selv i øjnene. Den tilgang har ført til prisen som Årets Fugemand, blandt andet på baggrund af gode kundeanmeldelser som:

Lavede en fast prisaftale, arbejdet blev udført med stor tilfredsstillelse. Tak for det, vi bruger jer igen og vil absolut anbefale jer til andre”. – Jens Mogensen, Silkeborg.

Selve fugearbejdet blev udført af en meget professionel og venlig fugemand. Vi kunne hurtig se at han var dygtig og omhyggelig. Resultatet er blevet så godt”. -Tina Stokholm, Tilst.

Foruden at levere godt håndværk pakket ind i en professionel serviceoplevelse, stiller vi vores kunder i en tryggere situation, fordi vi er medlem af både Fugebranchens Garantiordning, Dansk Byggeri og Byg Garanti. Denne ekstra tryghed er med til at gøre os til et oplagt valg, når der skal laves professionelt fugearbejde.

Du kan læse alle vores anmeldelser på vores Anmeld Håndværker profil eller kontakte os direkte for et godt tilbud.Fugekompagniet.dk ApS

Kontaktoplysninger

Jens Juuls Vej 10
8260 Viby J

E-mail: info@fugekompagniet.dk Telefon: 29 99 98 99