Fugekompagniet.dk ApS

Specialister i VELFAC 200 fugninger

Døre & vinduer | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. september 2022

Hos Fugekompagniet.dk ApS takker vi modsat mange andre virksomheder ikke nej til at udføre fugearbejde på VELFAC 200 vinduesprodukter.

VELFAC-serien har siden 80’erne været et populært valg hos tømrermestrene, hvor serien er brugt på mange nybyggerier og ved udskiftning af boligens vinduer. Desværre oplever mange boligejere at få et nej til opgaven, når de kontakter en fugevirksomhed for at få tætnet eller renoveret fugerne omkring vinduet. Årsagen skal findes i, at VELFAC 200 har en fuge, som sidder langt tilbagetrukket i forhold til vinduesrammen. Det forhindrer dog ikke os hos Fugekompagniet.dk i at takke pænt ja til opgaven og lave en fuge til topkarakter – på trods af den dybe fuge.

I det hele taget takker vi gerne ja til alle typer af opgaver, selvom fugen måtte være placeret, så arbejdet bliver mere omstændigt. Det gælder for VELFAC-serien såvel som generelt ved f.eks. fuger, som sidder tilbagetrukket på grund af dræn, ventilation etc. Vi klarer opgaven på både træ og alu, og vi efterlader altid et godt håndværksmæssigt resultat, du kan være tilfreds med. Det er blandt andet derfor, vi er blevet kåret som Årets Fugemand i 2022.

Vi klarer opgaven til topkarakter – bare spørg vores kunder!

Der er efterhånden rigtig mange virksomheder, der fortæller, at netop de leverer håndværk i topklassen. Hos Fugekompagniet.dk ApS fortæller vi det ikke bare – vi har bevis for det!

Som et led af selvkontrollen i vores virksomhed lader vi vores kunder anmelde vores arbejde, når det er overdraget. Som medlemmer af anmeld-haandvaerker.dk modtager vores kunder et link, hvormed de kan gå ind og anmelde vores arbejde, når de får overdraget deres slutfaktura. Netop det at linket følger en slutfaktura sikrer, at der er tale om reelt håndværksarbejde udført for reelle kunder. Kunderne kan derfor sidde i ro og mag og give deres ærlige vurdering af vores arbejde. Derfor er vi særligt stolte af at have vundet titlen som Årets Fugemand 2022 til prisuddelingen ÅRETS HÅNDVÆRKER®, der hylder de bedste håndværkere i branchen.

Da prisuddelingen blandt andet er baseret på høj kundetilfredshed angivet med en karakterscore, kan vi derfor prale af rent faktisk at udføre fugearbejde til topkarakter – og ikke bare skrive det.

Ønsker du også fugearbejde udført af et firma med sans for kvalitet og kundeservice? Så kontakt os gerne for et uforpligtigende tilbud. Det gælder både for de VELFAC 200 produkter andre takker nej til at lave, samt til generelle opgaver, hvor resultatet skal være 100% i orden.

 Fugekompagniet.dk ApS

Kontaktoplysninger

Jens Juuls Vej 10
8260 Viby J

E-mail: info@fugekompagniet.dk Telefon: 29 99 98 99