Fugekompagniet.dk ApS

Alment fugearbejde

Badeværelset | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. september 2022

Hos Fugekompagniet.dk ApS får du professionelt fugearbejde udført som både privat eller erhverv. Vi klarer alle slags fuger med undtagelse af mørtelfuger. Det betyder, vi hjælper med alt fra fuger i vådrummet til køkken, bordplader, døre og vinduer eller sågar særlige brandfuger for øget bygningssikkerhed. Som noget efterhånden ret særligt i fugebranchen tager vi også imod opgaver på de klassiske VELFAC 200 produkter, som mange firmaer ellers takker nej til, da arbejdet kan være mere krævende. Kort fortalt er vi behjælpelige med godt håndværk inden for næsten alle typer fugninger, der hvor kunden har brug for professionel assistance.

Når du vælger os til at udføre dit fugearbejde, får du automatisk en ekstra sikkerhed med i projektet, da vi er medlem af Fugebranchens Garantiordning (FSO). Ordningen er blandt andet til for at sikre, at branchen er ajour på både materialekvalitet såvel som arbejdsudførelse – noget som sidder tæt på rygraden af de ansatte hos Fugekompagniet.dk.

Vi er desuden medlemmer hos Dansk Byggeri og Byg Garanti, som er stærke branchefællesskaber, der hjælper med at blandt andet fremme den grønne omstilling i byggebranchen og varetage forbrugerens interesser på deres private bolig.

Hvem er Fugekompagniet.dk ApS?

Fugekompagniet.dk ApS er etableret i 2006 af Henrik Back, som allerede på daværende tidspunkt var en erfaren fugemontør med værktøjskassen fuld af fagspecifik viden og praktisk erfaring.

En af Fugekompagniet.dk’s ufravigelige målsætninger har siden etableringen været at forene godt håndværk med god kundeservice. Derfor lægger vi stor vægt på at tilgå enhver kundeopgave med god og klar kommunikation, hvor vi overholder den aftalte pris og leverer til den aftalte tid.

Den opgave bliver i dag forvaltet af 4 dygtige og særdeles erfarne fugemontører, som altid hjælper kunden med den bedste løsning i form af materialer, farver og metode.

Vi arbejder for alle typer af kunder – lige fra den klassiske parcelhusvilla til erhvervsvirksomheder eller på større byggeprojekter. Som specialistvirksomhed stiller vi gerne arbejdskraft til rådighed med vores ansatte som faste fugemontører på projekter. Herunder gælder det også, at vi kan være behjælpsomme uden for de klassiske arbejds- og åbningstider, hvis der f.eks. er tale om produktionsmiljøer, forretninger eller andre steder med høj aktivitet i de almindelige dagtimer.

Den førnævnte gode service og kommunikation starter naturligvis allerede ved din første forespørgsel. Kontakt os derfor gerne for at høre mere om, hvordan vi hjælper dig med fugearbejde i topklassen.Fugekompagniet.dk ApS

Kontaktoplysninger

Jens Juuls Vej 10
8260 Viby J

E-mail: info@fugekompagniet.dk Telefon: 29 99 98 99