Fugekompagniet.dk ApS

SABA og Danalim brandspecialister

Døre & vinduer | Skrevet af Søren Pedersen d. 12. september 2022

Hos Fugekompagniet.dk ApS er vi SABA og Dana Lim brandspecialister. Nutidens bygningsreglement stiller høje krav til brandsikkerhed i bygninger, fordi det er kritisk af være præventive og have installationer, der kan forhindre branden i at sprede sig hurtigt og ukontrollerbart.

Brandsikkerhed er en vigtig del af alle typer af bygninger. Derfor tilbyder vi hjælp til brandfugning- og tætning for private såvel som erhverv. Det er dog i mange tilfælde sidstnævnte – der har ansvaret for mange medarbejdere i deres bygninger – som ønsker at få rådgivning og få udført det brandhæmmende arbejde af en specialistvirksomhed som os.

I ”gamle dage” arbejdede man blot ud fra brandklasserne brandsikre bygningsdele (BS) og branddrøje bygningsdele (BD), men i dag er der kommet et helt andet sikkerhedsmæssigt fokus. I dag taler man derfor om brandklasser angivet i tidsrum. Her er vi særligt stolte af at tilbyde rådgivning og arbejde i DB60-klassen, som vi er nogle af de få fugevirksomheder på markedet, der er specialister i. Faktisk har vi en af landets første 8 uddannede fugemontører ansat i virksomheden, hvormed vi kan tilbyde rådgivning inden for en god sikkerhedsstandard.

Derfor er vi helt trygge ved at sige, at vi udfører arbejdet, så det er i orden og baner vej for de nødvendige godkendelser.

De bedste produkter giver den bedste sikkerhed

Når vi arbejder med noget så vigtigt som brandtætning, anvender vi naturligvis produkter af høj klasse. Hos Fugekompagniet.dk ApS bruger vi derfor Dana Lim og SABA, som er godkendte brandprodukter. Vi klarer brandtætning, hvor der kræves helt op til 120 minutters brandresistens – og vi klarer fugearbejde mellem murværk såvel som rammer i træ eller stål – med en fugebredde på helt op til 50mm.

Vores produkter kan derudover overmales med vandbaseret maling, så du også kan få det rette udseende i dine bygninger, hvis du har særlige ønsker til farver m.m.

Bemærk at vi i kraft af vores BD60-uddannede fugemontør tilbyder særdeles kyndig rådgivning, som lever op til den nye standard. Vi ved, at sikkerhed handler om tryghed, øje for detaljerne og i sidste ende godkendelser. Derfor tilbyder vi altid professionel vejledning og besigtiger gerne dine opgaver, hvorefter vi kan give et forpligtigende tilbud på arbejdet.

Vi har i forvejen solid erfaring fra projekter med særlige krav til brandsikkerhed i forbindelse med ståldøre, parkeringskældre og alment byggeri. Vi hjælper derfor også gerne dig sikkert videre med dit byggeprojekt.Fugekompagniet.dk ApS

Kontaktoplysninger

Jens Juuls Vej 10
8260 Viby J

E-mail: info@fugekompagniet.dk Telefon: 29 99 98 99