Sydkystens Brolægning & Kloak A/S

Vi klarer dine anlægs- og brolægningsopgaver

Fliser og sten | Skrevet af Søren Pedersen d. 25. juni 2021

Flotte områder omkring hjemmets have og udearealer kan give ekstra livskvalitet og lyst til at opholde sig i det fri. Hos Sydkystens Brolægning og Kloak A/S er vi klar til at hjælpe dig med at realisere de ønsker, du har til drømmehaven.

Som erfarne brolæggere kan vi hjælpe med en verden af belægningsopgaver, hvor vi er med til at vejlede i f.eks. valg af sten og mønstre, ligesom vi også står for klargøring, belægning og naturligvis den efterfølgende oprydning.

Vi hjælper dig gerne med alt fra ny terrasse til opbygning af trapper, stier og støttemure eller sætning af kantsten og lignende.

Da vi både mestrer anlægsopgaver og brolægningsopgaver, kan vi udføre alt fra mindre projekter til de helt store opgaver, som forvandler din oplevelse af hjemmet og dets brugsmuligheder komplet. Lige fra vi går i gang udarbejder vi sammen skitsen for projektet, hvorefter du får et pristilbud og vi tager hul på det praktiske arbejde.

Vi er ikke bange for at udfordre dig og sparre med dig, så du i sidste ende får det absolut bedste resultat til netop dit domicil. På den måde opnår du et slutresultat, der sikrer et fantastisk opholdsmiljø.

Vi hjælper med alle typer projekter

Hvis du elsker at gå udenfor og betragter dig selv som en vaskeægte haveentusiast, er der stor sandsynlighed for, du allerede har en god idé om, hvordan din have eller terrasse skal være. Her lytter vi respektfuldt og bidrager med faglige input.

Er du derimod ikke typen, der vil bruge sommeren på at pleje udeområderne, kan vi hjælpe dig med et flot haveanlæg, som kræver minimal vedligeholdelse.

Uanset om du foretrækker A eller B, hjælper vi dig med den rette løsning – og vi gør det med fokus på service, kvalitet og finish!

Det ved vi giver glade kunder, da vi får kundefeedback som blandt andet:

”Det har været en helt igennem positiv oplevelse. Begyndende med den gode og præcise gennemgang af opgaven og så oplevelsen med 2 positive håndværkere, der med godt humør og god kontakt til os som kunder udførte et fint arbejde.” – Søren, Taastrup.

”Vi er meget tilfredse med resultatet af det arbejdet som er udført af Sydkystens Brolægning. Rådgivningen i forbindelse med tilbudsgivning var meget kompetent. Kommunikationen er meget professionel. Håndværkerne som udførte selve opgaven virkede ligeledes meget professionelle og kompetente.” – Birgitte, Taastrup.

Skal du også have udført topprofessionelt anlægs- eller brolægningsarbejde? Så kontakt os i dag.Sydkystens Brolægning & Kloak A/S

Kontaktoplysninger

Rundageren 4
2640 Hedehusene

E-mail: te@sb-kloak.dk Telefon: 20 98 71 66