Sydkystens Brolægning & Kloak A/S

Kloakmesteropgaver

Fliser og sten | Skrevet af Søren Pedersen d. 25. juni 2021

Hos Sydkystens Brolægning og Kloak A/S er vi autoriseret kloakmester. Det betyder, vi ved, hvad vi foretager os, uanset hvilken form for kloakarbejde vi udfører.

I dag er kloakservices en bred vifte af opgaver – og ikke kun opgaver, som er afledt af akutte tilfælde. For selvom vi stadig håndterer alt fra pludseligt stoppede afløb til at redde kælderen fri for vand, så er vi også en del af det præventive arbejde, som kan holde rotter ude, sikre mod oversvømmelser m.m.

Vi hjælper med:

  • TV-inspektion
  • Kloakrensning- og spuling
  • Vand i kælderen
  • Kloakarbejde
  • Rottebekæmpelse
  • Omfangsdræn
  • Slamsugning

Uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til, er det vigtigt, du vælger et firma, der har en autorisation. Det skyldes, at forkert eller dårligt udført arbejde kan ende med dyre skader på boligen. Forestil dig blot fugtskader fra dårligt implementerede omfangsdræn eller konsekvensen af vandskader fra utætte rør – og de dertil generende lugte og hygiejniske udfordringer!

Undgå hellere ærgrelsen og brug Sydkystens Brolægning og Kloak A/S, der har autorisation, 10 års garanti og mere end 20 års erfaring.

Opgaver vi udfører

Sydkystens Brolægning og Kloak A/S håndterer alle gængse former for kloakarbejde. I kraft af vores mange års erfaring, har vi kompetencerne til at løse en bred vifte af opgaver.

Vi står derfor klar med assistance, når rørene er blevet tilstoppede, når der er behov for inspektion af kloaknettet eller når der skal udføres traditionel slamsugning.

Vi hjælper dog også med opgaver som f.eks. rottesikring og omfangsdræn.

Særligt rotter er kendt som skadedyr, der kan gøre skade på boligen og gøre husstandens medlemmer syge, fordi rotterne er smittebærende bæster.

Rotterne er glade for at bo i vores kloakker og kan faktisk finde vej ind til boligen den vej igennem. Heldigvis kan du gardere dig mod uventet besøg ved at få installeret en rottespærre. Denne anordning har en membran, som lader spildevand løbe ud i kloakken, men lukker af for den anden side, hvormed rotterne ikke kan klemme sig igennem.

Bemærk, at er der tale om et ældre hus, kan rotter – og mus – også finde ind, hvis der er mangel på vandlåse eller problemer med kloakrørene. Også her kan vi hjælpe med bekæmpelse og forebyggelse.

Det er dog ikke kun rotter, der kan volde besvær for boligejere. Også den stigende mængde nedbør kan føre til problemer med vand og fugt. Heldigvis kan et effektivt omfangsdræn lede vandet bort fra bygningen, så sokkel og fundament ikke lider skade.

Kontakt os endelig, når du mangler en professionel og kvalitetsbevidst autoriseret kloakmester – og husk, vi er medlem af Byg Garanti og Danske Kloakmestres Garantiordning.Sydkystens Brolægning & Kloak A/S

Kontaktoplysninger

Rundageren 4
2640 Hedehusene

E-mail: te@sb-kloak.dk Telefon: 20 98 71 66