Sydkystens Brolægning & Kloak A/S

ÅRETS HÅNDVÆRKER® finalist i både 2017, 2018, 2020 og 2021

Fliser og sten | Skrevet af Søren Pedersen d. 25. juni 2021

Man siger, at kvalitet ikke fornægter sig. I så fald er det et godt bud på, hvorfor vi hos Sydkystens Brolægning og Kloak A/S vandt til ÅRETS HÅNDVÆRKER® i 2019 – og har været indstillet som finalister i både 2017, 2018, 2020 og 2021.

ÅRETS HÅNDVÆRKER® er et stort awardshow, som har til formål at sætte fokus på det gode håndværk, der udføres i Danmark. Der er dog tale end mere end blot en tilfældig pris, da man som firma ikke når finalen uden gode kundeanmeldelser.

Netop dét koncept gør, at du kun kommer i finalen, såfremt du har styr på både håndværk og kundeservice, så du modtager flotte karakterer for det udførte arbejde.

Men kan man ikke bare snyde med det? Nej. For det er kun reelle kunder, der får en slutfaktura, som også får linket til at gå ind og oprette sin feedback. Og da kunden først får sin slutfaktura efter arbejdet er afsluttet, og kunden har været forløbet igennem med håndværksvirksomheden, er der intet omkringværende pres, når anmeldelsen skal udfyldes.

Derfor er vi særligt stolte af vores finalepladser og kundernes varme ord.

Godt håndværk og god service baner vejen

Når vi udfører arbejde for vores kunder, er vi med dem helt fra start. Det betyder, vi giver professionelle input fra starten, husker den gode løbende kommunikation og leverer et flot stykke håndværk.

Vi er af den overbevisning, at god kommunikation og ordentligt håndværk med flot finish er essensen af et hvert veludført projekt. Og vores kunder ser ud til at synes godt om den opskrift, i hvert fald udtaler de:

”Tobias og Rune udgjorde et godt team, begge meget kompetente og behagelige at omgås, gode til at komme med forslag undervejs. Arbejdet er udført meget omhyggeligt, og vi giver dem begge vores bedste anbefaling.” – Søren, Greve.

”Hele forløbet har været fantastisk godt. Helt fra det indledende projektmøde med Tom Ewers, til hans dygtige og skønne folk, der udførte arbejdet. Vi kan varmt anbefale Sydkystens Brolægning.” – Christian, Valby.

Flotte ord som disse og æren i at være fast inventar til finaleshowene ved ÅRETS HÅNDVÆRKER® gør, at vi hver dag går på arbejde med høje ambitioner.  Som kunde hos Sydkystens Brolægning og Kloak A/S kan du med andre ord forvente at møde dygtige og imødekommende fagfolk, der tager ordentlig hånd om dine opgaver.

Kontakt os og oplev det selv.Sydkystens Brolægning & Kloak A/S

Kontaktoplysninger

Rundageren 4
2640 Hedehusene

E-mail: te@sb-kloak.dk Telefon: 20 98 71 66